UPDATE #NOW

Ο Nτέιβιντ Μπέκαμ δηλώνει Εβραίος και υπερήφανος - Μίλησε ανοιχτά για την εβραϊκή του καταγωγή


Τόνια Τζάφερη

5 Ιουλίου 2023

Ο Nτέιβιντ Μπέκαμ δηλώνει Εβραίος και υπερήφανος - Μίλησε ανοιχτά για την εβραϊκή του καταγωγή
@davidbeckham
Σε σπάνιες δηλώσεις του για την θρησκεία προχώρησε ο πρώην παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ, Nτέιβιντ Μπέκαμ

Η αλήθεια είναι πως ο πολύ hot Nτέιβιντ Μπέκαμ, δεν μας έχει συνηθίσει σε αναφορές που έχουν να κάνουν με θρησκευτικά θέματα. Συνήθως θα βρίσκεται στο προσκήνιο για τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, τις iconic στιγμές του με την Βικτόρια, αλλά και τις πολύ ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές του κινήσεις. Εχθές για παράδειγμα, θέλησε με μια εικόνα από τα 90's να γιορτάσει τα 24 χρόνια γάμου του, με την Βικτόρια.

Μέσα σε όλα αυτά όμως, ο Nτέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να μιλήσει και για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, δηλώνοντας στο MLS, πως είναι περήφανο μέλος της εβραϊκής κοινότητας.

«Είμαι μέλος της εβραϊκής κοινότητας και νιώθω υπερηφάνεια που το λέω», είπε αρχικά ο Μπέκαμ. «Ο παππούς μου φρόντιζε πάντα να συμβαδίζουμε με ορισμένες παραδόσεις. Πηγαίναμε σε μιτζβά και γάμους και φορούσα κιπά»,συμπλήρωσε.

Jenny.Gr
Splash News

Φαίνεται πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής και celebrity, είχε πολύ στενές σχέσεις με την οικογένεια και τους παππούδες του, οι οποίοι τον μύησαν στο εβραϊκό θρήσκευμα. Για εκείνον, ήταν επίσης σημαντικό το πόσο κοντά ερχόταν μαζί τους, σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούσε η συντροφικότητα: «Κάθε Σάββατο πρωί πήγαινα να δω τον παππού μου. Πήγαινα στο σπίτι στη γιαγιά μου που ετοίμαζε κοτόσουπα και λάτκες. Πάντα τηρούσαμε αυτές τις παραδόσεις. Ήταν πάντα μεγάλο θέμα να συγκεντρώνεται η οικογένεια και να περνάμε χρόνο μαζί» πρόσθεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής.