CELEBRITIES

Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ γιόρτασαν 24 χρόνια γάμου με μια ακυκλοφόρητη, iconic φωτογραφία


Τόνια Τζάφερη

4 Ιουλίου 2023

Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ γιόρτασαν 24 χρόνια γάμου με μια ακυκλοφόρητη, iconic φωτογραφία
Splash News
Tο διάσημο ζευγάρι κλείνει σήμερα 24 χρόνια γάμου και το γιορτάζει με μια throwback και αδημοσίευτη φωτογραφία από τα 90's που αποδεικνύει γιατί είναι ένα από τα πιο cool ζευγάρια της showbiz

Στις 4 Ιουλίου του 1999 αποφάσισαν η Βικτόρια Μπέκαμ και ο Ντέιβιντ να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια ιδιωτική τελετή στο κάστρο Luttrellstown της Ιρλανδίας. Ο γάμος τελέστηκε από τον επίσκοπο του Κορκ, ενώ ο συμπαίκτης του Μπέκαμ, Γκάρι Νέβιλ, ήταν εκείνος που τους πάντρεψε. Ο μόλις τεσσάρων μηνών γιος τους, Μπρούκλιν, ήταν αυτός που έφερε το δαχτυλίδι, ενώ μέχρι και σήμερα εκείνη η ημέρα παραμένει αξέχαστη για το ζευγάρι.

Κάθε χρόνο τιμούν την σημερινή ημερομηνία και αυτή τη φορά, διάλεξαν μια ακόμη iconic φωτογραφία τους από τα 90's. H Βικτόρια στα πόδια του Μπέκαμ, οι δυο τους κρατούν δυο κουτάβια στην αγκαλιά τους, ενώ ένα απλό μπλουζάκι ήταν αρκετό για εκείνα τα χρόνια. Χωρίς σχεδόν καθόλου μακιγιάζ, και με τα μαλλιά ατημέλητα, οι δυο τους κοιτούν στον φακό, σε μια λήψη που συμβολίζει σήμερα τα 24 χρόνια κοινής ζωής τους.



Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές της σχέσης τους, με τον Ντέιβιντ να σχολιάζει: «Την ημέρα αυτή 4.7.99. Εικοσιτέσσερα χρόνια και συνεχίζουμε να μετράμε. Στην καλύτερη σύζυγο, μητέρα και σύντροφο στο ποτό (τις περισσότερες φορές). Ευτυχισμένη επέτειο, σ’ αγαπώ τόσο πολύ».

Πως γνωρίστηκαν Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ

Οι δυο celebrities ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1997, την ίδια χρονιά που γνωρίστηκαν σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου. Λίγο πριν την πρώτη τους συνάντηση ο Ντέιβιντ είχε εκμυστηρευτεί στους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως η Βικτόρια, του αρέσει πολύ και τον ελκύει, ενώ επίσης έχει ακούσει και τα μουσικά κομμάτια των Spice Girls.

Όσο για την Βικτόρια, είχε πει για την πρώτη τους συνάντηση: «Δεν ήξερα πραγματικά ποιος ήταν. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο».


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.