ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Victoria Beckham Resort 2024: Οι δυναμικές γυναίκες στο επίκεντρο της συλλογής


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Ιουνίου 2023

Victoria Beckham Resort 2024: Οι δυναμικές γυναίκες στο επίκεντρο της συλλογής
Instagram/victoriabeckham
Δυναμικές γυναίκες του κινηματογράφου αποτέλεσαν έμπνευση για τη σχεδιάστρια

Η σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham δεν θέλει να περιγράφει τα ρούχα της ως απλά. Προτιμάει να χρησιμοποιεί τη φράση μη-περίπλοκα. Παρόλα αυτά η Βρετανίδα σχεδιάστρια είπε στο WWD πως «όταν κοιτάς το πως είναι κατασκευασμένα τα κομμάτια και τη λεπτομέρεια, είναι στην πραγματικότητα αρκετά περίπλοκα».

Αυτή την περίοδο έκανε focus σε γυναικείους χαρακτήρες, οι οποίοι πάνε να γίνουν πολύ δυναμικές γυναίκες, με αναφορές στην κομψότητα της Sharon Stone στο «Βασικό Ένστικτο», όπως και της Jodie Foster στο «Taxi Driver», αλλά και πάλι αυτές είναι μερικές εικόνες για έμπνευση και όχι κυριολεκτικά η ίδια η έμπνευση.

Η συλλογή Resort 2024 είναι γεμάτη με αιχμηρές, ανδρόγυνες γραμμές και oversized αέρα. Είδαμε τζιν με bootcut παντζάκια, ίσια παλτό, γεωμετρικά blazer, baggy παντελόνια και φορέματα που έπεφταν στο σώμα, όπως στα αγάλματα. Η σχεδιάστρια αγαπάει το jersey και αυτό φάνηκε και στη συγκεκριμένη συλλογή.

Η Victoria Beckham θα παρουσιάσει τη Spring 2024 συλλογή της -ξανά- στο Παρίσι, στις 29 Σεπτεμβρίου, πράγμα που την ενθουσιάζει και σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για το brand της.

Πηγή: WWD

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.