ΣΤΙΛ

Τα 6 minimal fashion icons που θα λατρέψεις (είτε είσαι minimal τύπος, είτε όχι)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Απριλίου 2023

Τα 6 minimal fashion icons που θα λατρέψεις (είτε είσαι minimal τύπος, είτε όχι)
Instagram/phoebephilodiary
Είσαι minimal; Τόσο το καλύτερο! Γιατί παρακάτω είναι τα 6 minimal fashion icons που θα ήθελες να αντιγράψεις

Με το quiet luxury trend να έχει πάρει την ανιούσα και τα όλο και πιο minimal looks να βγαίνουν στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων, μάλλον ήρθε η στιγμή να αναφερθούμε στα αξεπέραστα minimal fashion icons του παρελθόντος και του σήμερα.

Αν θέλεις να μάθεις πως να ντύνεσαι πιο minimal, αν θέλεις να βρεις μια έμπνευση για να κάνεις elevate το minimal look σου, καλό θα είναι να ρίξεις μια ματιά σε γκαρνταρόμπες ανθρώπων που επιλέγουν την απλότητα, από την υπερβολή και έχουν καθαρές γραμμές στα ρούχα τους.

Στην παρακάτω λίστα έχουμε συγκεντρώσει τα 6 minimal fashion icons που θα λατρέψεις, θα σου δώσουν έμπνευση και θα θαυμάσεις. Κράτα σημειώσεις!

1. Phoebe Philo

Η Αγγλίδα σχεδιάστρια μόδας με το απαράμιλλο στιλ είναι σίγουρα ένα από τα minimal fashion icons που θα ήθελες να εμπνευστείς. Πρωτοπόρος και δημιουργική, κατάφερε να φέρει τα sneakers στο προσκήνιο.

2. Carolyn Bessette

Αν και δεν είναι σήμερα εν ζωή, η στιλιστικές της επιρροές είναι εμφανέστατες στα σχέδια της The Row και της Bottega Veneta. Γραμμικά, κομψά και σε ασπρόμαυρη χρωματική παλέτα τα looks είναι διαχρονικά.

3. Gwyneth Paltrow

Ναι, είναι η βασίλισσα του quiet luxury και μας το απέδειξε στην δικαστική αίθουσα πριν λίγους μήνες. Μονόχρωμα κομμάτια και κλασικές γραμμές κατακλύζουν την γκαρνταρόμπα της.

4. Audrey Hepborn

Η γκαρνταρόμπα που θα ήθελε κάθε minimal λάτρεις είναι αυτή της Audrey. Μπαλαρίνες, loafers, ψηλόμεσα παντελόνια, μαύρα ζιβάγκο και γραμμικά φορέματα. Τι καλύτερο;

5. TyLynn Nguyen

Το μοντέλο-σχεδιάστρια με το άψογο γούστο έχει καταφέρει να συμπεριλαμβάνεται πλέον ανάμεσα στα minimal fashion icons. Με εξαιρετικες στιλιστικές επιλογές και looks που από τη μια είναι διαχρονικά, αλλά και τόσο updated.

6. Victoria Beckham

Γνωστή και ως Posh Spice στα 90’s, η Victoria Beckham δε θα μπορούσε να μην είναι σε αυτή τη λίστα. Εκτός του σικάτου προσωπικού της τρόπου ντυσίματος, όλες τις οι συλλογές κυμαίνονται στο φάσμα του μινιμαλισμού, με μερικές δόσεις από ανδρόγυνο και glam.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.