ΖΩΔΙΑ

Αύγουστος: Οι ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις αστρολογικά - Πότε ξεκινάει η εποχή της Παρθένου


JTeam

31 Ιουλίου 2023

Αύγουστος: Οι ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις αστρολογικά - Πότε ξεκινάει η εποχή της Παρθένου
pexels
O Αύγουστος καθορίζεται από την εποχή της Παρθένου - Σε ανάδρομη πορεία, ο Ερμής και ο Ουρανός

Ο Αύγουστος ξεκινάει με μια εντυπωσιακή υπερπανσέληνο στον Υδροχόο την Τρίτη. Ο έρωτας και οι σχέσεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο χάρη στον «αστεροειδή της δέσμευσης», Juno που μπαίνει στον Λέοντα στις 15 Αυγούστου.

Την αμέσως επόμενη μέρα, στις 16 Αυγούστου, θα έχουμε νέο φεγγάρι στον Λέοντα ενώ η εποχή της Παρθένου ξεκινάει στις 23 Αυγούστου, φέρνοντας φθινοπωρινά vibes και αρκετή μελαγχολία.

Την ίδια μέρα, o Ερμής γίνεται ανάδρομος και κάπου εκεί η ανάγκη σου για αποδράσεις και ταξίδια, θα είναι πιο έντονη από ποτέ. Παρά τον ανάδρομο Ερμή, οι σχέσεις θα ευνοηθούν αρκετά όταν ο Άρης εισέλθει στον Ζυγό στις 27 Αυγούστου, φέρνοντας στη ζωή σου στιγμές γαλήνης και ηρεμίας. Ο Ουρανός, που φημίζεται ως πλανήτης για την επαναστατική του διάθεση, γίνεται ανάδρομος στον Ταύρο τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου και αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν πολλά απροσδόκητα γεγονότα στη ζωή σου.

Jenny.Gr
pexels

Ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο θα φέρει στο φως ψεύτικες φιλίες ενώ θα φέρει πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά. Και τώρα φτάνουμε στις 30 Αυγούστου, που θα έχουμε τη δεύτερη πανσέληνο του μήνα, στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνοντας αρκετό ρομαντισμό και μελαγχολία στις ψυχές μας. Καλό είναι να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και αφήσεις για λίγο στην άκρη τη λογικά, κυρίως στα συναισθηματικά.

Η εποχή της Παρθένου

Με πιο αναλυτική ματιά, η εποχή της Παρθένου, που ξεκινάει την Τετάρτη, 23 Αυγούστου, σε θέλει ξεκάθαρο στην επικοινωνία γιατί μπορεί να γίνονται πιο εύκολα παρεξηγήσεις ενώ δεν θα λείψουν το φλερτ και ο ρομαντισμός. Την ίδια μέρα, που ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, θα είναι έντονη η νοσταλγία για το παρελθόν οπότε καλό είναι να προσέξεις στην περίπτωση που θες να επιστρέψεις σε κάποιον τοξικό πρώην.

Jenny.Gr
pexels

Τα αστρολογικά highlights του Αυγούστου

Στα είπαμε αναλυτικά πιο πάνω αλλά για να τα έχεις όλα συγκεντρωμένα, ακολουθούν επιγραμματικά οι ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις και να ξεχωρίσεις από τον Αύγουστο:

  • Τρίτη, 1 Αυγούστου: Πανσέληνος στον Υδροχόο
  • Τρίτη, 15 Αυγούστου: Ο Juno μπαίνει στον Λέοντα
  • Τετάρτη, 16 Αυγούστου: Νέο φεγγάρι στον Λέοντα
  • Τετάρτη, 23 Αυγούστου: Ξεκινάει η εποχή της Παρθένου
  • Τετάρτη, 23 Αυγούστου: Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στην Παρθένο
  • Κυριακή, 27 Αυγούστου: Ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό
  • Δευτέρα, 28 Αυγούστου: Ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος στον Ταύρο
  • Τετάρτη, 30 Αυγούστου: Δεύτερη πανσέληνος στους Ιχθείς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.