CELEBRITIES

Ο Σκορσέζε μόλις γύρισε ταινία για τον Χριστό. Τώρα, ετοιμάζει σειρά για Αγίους


JTeam

28 Μαρτίου 2024

Ο Σκορσέζε μόλις γύρισε ταινία για τον Χριστό. Τώρα, ετοιμάζει σειρά για Αγίους
Splash by Ideal Image
Ο Μάρτιν Σκορσέζε θα αφηγηθεί τις ιστορίες οκτώ Αγίων

Ο Μάρτιν Σκορσέζε έδωσε τα χέρια με το «Fox Nation», συμφωνώντας να κάνει ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στους Χριστιανούς Αγίους.

Το «Martin Scorsese Presents: The Saints» θα μεταδοθεί τον Νοέμβριο και η παρουσίαση, η αφήγηση και φυσικά η σκηνοθεσία θα φέρουν την υπογραφή του διακεκριμένου σκηνοθέτη κλασικών ταινιών, όπως το «Taxi Driver» και το «The Wolf of Wall Street». Η επίσημη ανακοίνωση από το «Fox Nation» πρόκειται να δημοσιευτεί άμεσα.

Η σειρά του Σκορσέζε, που δημιουργήθηκε από τον Μάτι Λέσεμ, θα μεταφέρει τις ιστορίες οκτώ Αγίων ανάμεσα στους οποίους είναι η Ιωάννα της Λωρραίνης, ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, η Μαρία Μαγδαληνή, ο Φραγκίσκος της Ασίζης και ο Τόμας Μπέκετ.

Πέρα από την αφήγηση και την αναπαράσταση των ιστοριών των Αγίων, ο Σκορσέζε θα προσθέσει στο ντοκιμαντέρ εποικοδομητικές συζητήσεις με ειδικούς, οι οποίοι θα μοιραστούν επιπλέον πληροφορίες για τον βίο του κάθε Αγίου. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του θρησκευτικού ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο του 2024, ενώ τα υπόλοιπα τον Μάιο του 2025.

Jenny.Gr

«Έζησα με τις ιστορίες των Αγίων για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, σκεπτόμενος τα λόγια και τις πράξεις τους, φαντάζομαι τους κόσμους που κατοικούσαν, τις επιλογές που έκαναν, τα παραδείγματα που έδωσαν», εξομολογήθηκε ο Σκορσέζε σε δήλωσή του.

Αναφερόμενος στο ντοκιμαντέρ με τους Αγίους, ο 81χρονος σκηνοθέτης είπε: «Αυτές είναι ιστορίες οκτώ πολύ διαφορετικών ανδρών και γυναικών, που ο καθένας από αυτούς ζει σε πολύ διαφορετικές περιόδους της ιστορίας και αγωνίζεται να ακολουθήσει τον δρόμο της αγάπης που αποκαλύφθηκε σε αυτούς και σε εμάς από τα λόγια του Ιησού στα ευαγγέλια».

Σχετικά με την ταινία του για τον Ιησού, ο Σκορσέζε είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο στη «Los Angeles Times» ότι ολοκλήρωσε το σενάριο, το οποίο βασίζεται στο βιβλίο του Ιάπωνα συγγραφέα Σουσάκου Έντο, «A Life of Jesus». Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι η ταινία θα εξετάσει τις διδασκαλίες του Ιησού και θα διαδραματίζεται κυρίως στις μέρες μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.