CELEBRITIES

Η υπέροχη Ζεντάγια στη Vogue: Εγώ έτρεφα την οικογένειά μου από νωρίς - Μακάρι να είχα πάει σχολείο


JTeam

10 Απριλίου 2024

Η υπέροχη Ζεντάγια στη Vogue: Εγώ έτρεφα την οικογένειά μου από νωρίς - Μακάρι να είχα πάει σχολείο
Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια

Η Ζεντάγια φωτογραφήθηκε για τη Vogue και, όπως πάντα, σε έκανε να αναρωτηθείς πώς γίνεται να είναι τόσο τέλεια αυτή η γυναίκα. Και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τα οποία δεν της ήταν και τόσο εύκολα.

«Δεν ξέρω κατά πόσο είχα επιλογή», είπε. «Έχω ανάμικτα συναισθήματα για τα παιδιά και τη φήμη και τη δημοσιότητα, ή το να είσαι παιδί ηθοποιός».

«Όλοι έχουμε δει περιπτώσεις που αυτό ήταν καταστροφικό. Νομίζω πως τώρα, ως ενήλικας, σκέφτομαι “Α, κάτσε: Έχω κάνει μόνο αυτό που έχω μάθει, κι αυτό είναι το μόνο που έχω μάθει”».

Η Ζεντάγια ξεκίνησε την καριέρα της στο Shake It Up της Disney, πριν γίνει γνωστή από το Spider-Man: Homecoming, το 2017. Δήλωσε, λοιπόν, πως αισθάνεται «σχεδόν λες και περνώ τώρα την εφηβεία μου, επειδή πριν δεν προλάβαινα».

«Ένιωθα λες και με πέταξαν σε μία πολύ ενήλικη θέση: Εγώ έτρεφα την οικογένειά μου από νωρίς, και ανταλλάξαμε ρόλους, και κάπως μεγάλωσα πριν την ώρα μου», εξήγησε. Και η πίεση να γίνει «μία τέλεια ύπαρξη και αυτό που ήθελαν όλοι να είμαι, και να εκπληρώσω τις προσδοκίες τους», ήταν τεράστια.

«Τώρα, όταν έρχονται αυτές οι στιγμές στην καριέρα μου –όπως η πρώτη φορά που έπαιξα σε ταινία που ήταν όντως στο σινεμά- νιώθω λες και συρρικνώνομαι. Είμαι στην τσίτα, και θεωρώ πως το κουβαλάω μέσα μου απ’ όταν ήμουν παιδί και ποτέ δεν είχα την ευκαιρία απλώς να δοκιμάσω πράγματα».

«Και μακάρι να είχα πάει σχολείο», πρόσθεσε.

Η Ζεντάγια πρωταγωνιστεί στην ταινία Challengers, και είναι η πρώτη φορά που θα τη δούμε σε ενήλικο ρόλο. «Πάντα υποδύομαι μαθήτρια Λυκείου. Και να ξέρετε, δεν πήγα ποτέ Λύκειο», είπε στη Vogue. Συνέχισε δηλώνοντας πως μάλλον επειδή δεν είχε συμμαθητές, δεν είχε και μεγάλο κοινωνικό κύκλο.

«Δεν ξέρω. Κρατάω πολλά μέσα μου, και φταίω εγώ. Αλλά, επίσης, αγαπώ και είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους μου, αλλά θα ήθελα να είχα δει περισσότερο κόσμο σαν εμένα γύρω μου. Νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS