CELEBRITIES

Η Ζεντάγια, το cool Louis Vuitton φόρεμα και το γιγάντιο κρουασάν στην πρεμιέρα του Challengers στο Παρίσι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Απριλίου 2024

Ζεντάγια ξανθιά
© Getty Images
Η Ζεντάγια εμφάνίστηκε με ένα cool στράπλες φόρεμα στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Η Ζεντάγια για ακόμα μια φορά καταφέρνει, μαζί με τον στιλίστα της, να είναι στα πρωτοσέλιδα για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Αυτή τη φορά το ταλαντούχο δίδυμο Ζεντάγια-Λο Ρόουτς «χτύπησε» στην πρεμιέρα του Challengers στο Παρίσι. Φυσικά και το look της ηθοποιού ήταν εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα δύο που είχε βάλει την ίδια μέρα.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Η ηθοποιός άφησε στην άκρη τα χρωματιστά κομμάτια που είχε φορέσει νωρίτερα και επέλεξε ένα νεανικό, αλλά πολύ glam φόρεμα για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Το custom Louis Vuitton φόρεμα έδινε τένις vibes με το χρώμα του και την απλότητά του. Ο creative director του οίκου δημιούργησε ένα λευκό στράπλες φόρεμα, με ένα δερμάτινο body. Η χαμηλόμεση ζώνη και η διάφανη σιφόν φούστα με την μακριά ουρά έδωσαν το κάτι παραπάνω και το έκαναν άξιο θαυμασμού. Η Ζεντάγια ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα Bulgari.

Μια παράξενη σκηνή στο κόκκινο χαλί ήταν όταν μια fan της προσέφερε ένα τεράστιο κρουασάν και η ηθοποιός της υποσχέθηκε ότι θα το αφήσει εκεί, αλλά κάποιος θα έρθει να το παραλάβει αργότερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.