ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ζεντάγια ντύθηκε «αγώνας τένις» στο κόκκινο χαλί. Μας αρέσει;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Μαρτίου 2024

Η Ζεντάγια ντύθηκε «αγώνας τένις» στο κόκκινο χαλί. Μας αρέσει;
SPLASH via Ideal Image
Η Ζεντάγια και ο στιλίστας της «παίζουν τέννις» στο κόκκινο χαλί

Νόμιζες ότι μετά το τέλος του press tour της ταινίας Dune: Part Two δε θα βλέπαμε σύντομα εμπνευσμένα looks από την μια και μοναδική Ζεντάγια και τον ταλαντούχο στιλίστα της; Έκανες -ευτυχώς- λάθος διότι η ηθοποιός πρωταγωνιστεί και σε μια ακόμα ταινία, η οποία έκανε πρεμιέρα στην Αυστραλία και η Ζεντάγια εμφανίστηκε μια ακόμη φορά για να κλέψει τα φλας στο κόκκινο χαλί.

Στη νέα ταινία της, Challengers, η Ζεντάγια υποδύεται μια πρωταθλήτρια του τέννις, οπότε ο στιλίστας της αποφάσισε να κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση και να γίνει λίγο «κυριολεκτικός» όσον αφορά στο ρούχο της και να μας το «δώσει στο πιάτο». Για το κόκκινο χαλί της αυστραλιανής πρεμιέρας της λοιπόν η ηθοποιός φόρεσε ένα λαμπερό καταπράσινο maxi φόρεμα, σε εντελώς minimal γραμμή, με ένα μεγάλο V στο στήθος. Το custom Loewe φόρεμα είχε επίσης χαμηλή πλάτη και ένα μεγάλο σκίσιμο στο πόδι. Η κυριολεκτική σύνδεση όμως της ταινίας και του φορέματος ήταν μια σκιώδης μαύρη φιγούρα ενός ανθρώπου, οποίος κρατούσε μια ρακέτα σαν να έκανε σερβίς σε αγώνα τέννις στο μπροστινό μέρος του φορέματος.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Θα μας άρεσε περισσότερο το φόρεμα χωρίς αυτή τη φιγούρα; Σίγουρα. Θα είχε την κατάλληλη σύνδεση; Όχι, αν εξαιρέσεις το πράσινο χρώμα που δείχνει το γρασίδι στο γήπεδο του τέννις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.