ΣΤΙΛ FASHION NEWS

«I'm sorry. I can't»: Η Όμπρεϊ Πλάζα, του White Lotus, έγινε viral χάρη στο φόρεμα του οίκου Loewe


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Ιανουαρίου 2024

«I'm sorry. I can't»: Η Όμπρεϊ Πλάζα, του White Lotus, έγινε viral χάρη στο φόρεμα του οίκου Loewe
Instagram/marktownsend1
Η Όμπρεϊ Πλάζα εμφανίστηκε στα Emmy Awards 2024 και οι fans έκαναν μια πολύ εύστοχη παρατήρηση

Η Όμπρεϊ Πλάζα, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσω της δημοφιλούς σειράς White Lotus για το οποίο ήταν υποψήφια για το βραβείο Best Supporting Actress, έγινε viral όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Emmy Awards 2024 φορώντας ένα φόρεμα από τον οίκο μόδας Loewe. Το μεταξωτό buttermilk maxi φόρεμα είχε την χαρακτηριστική τεράστια βελόνα της Loewe και λίγο sideboob, με ανοιχτή πλάτη. Αυτό όμως που την έκανε viral ήταν το τετράγωνο κομμάτι υφάσματος στο μπούστο της, το οποίο -υποτίθεται- κρατιόταν από την βελόνα.

Ναι, το look της μπορούμε να πούμε πως ήταν στιλάτο, ειδικά με τα μαλλιά της πιασμένα μισά-μισά, με τις χρυσές πλατφόρμες και το νεανικό make up, αλλά το χρώμα του φορέματος μαζί με το σχήμα του τετράγωνου μπούστου δημιούργησαν την εντύπωση πως είχε ράψει στο φόρεμα ένα πάρα -πάρα πάρα- πολύ μεγάλο Post-it. Έλα, αφού το παρατήρησες και εσύ!

Και δε φτάνει μόνο αυτό, οι fans το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και παρομοίασαν το buttermilk ύφασμα συγκεκριμένα με το διάσημο Post-it χωρισμού που άφησε ο Μπέργκερ στην Κάρι Μπράντσο στη σειρά Sex and the City. Ευφάνταστο!

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.