ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να δημιουργήσεις το απόλυτο soft glam μακιγιάζ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

13 Ιανουαρίου 2024

Πώς να δημιουργήσεις το απόλυτο soft glam μακιγιάζ
IG @romeestrijd
Δημιούργησε άψογα το πιο πολυπόθητο στιλ μακιγιάζ

Όχι αρκετά glam και όχι τόσο φυσικό, το soft glam μακιγιάζ επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία. Όταν επιθυμείς ένα μακιγιάζ που βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο δραματικό και το καθημερινό, το soft glam είναι η απόλυτη επιλογή.

Και το καλύτερο από όλα, δεν είναι δύσκολο να τελειοποιήσεις. Με τα σωστά προϊόντα, ένα ελαφρύ χέρι και λίγη υπομονή, μπορείς να δημιουργήσεις ένα ονειρεμένο soft glam.

Προετοιμασία δέρματος

Η προετοιμασία του δέρματος είναι απαραίτητη για μακιγιάζ, ειδικά όταν θέλεις το δέρμα σου να φαίνεται όσο πιο λαμπερό γίνεται. Είναι απαραίτητο να ξεκινήσεις το μακιγιάζ, έχοντας ένα ένα απόλυτα καθαρό κι ενυδατωμένο πρόσωπο.

Η βάση

Εφάρμοσε το foundation σου με ένα βρεγμένο beauty blender, για να δημιουργήσεις μια αψεγάδιαστη βάση. Μόλις ολοκληρώσεις την εφαρμογή του foundation, μπορείς να προσθέσεις το concealer κάτω από τα μάτια για να φωτίσεις την περιοχή και να μειώσεις τους μαύρους κύκλους.

Χάρισε διάσταση

Ενώ οι περισσότερες glam εμφανίσεις απαιτούν ένα πλήρες contouring, το soft glam είναι λίγο διαφορετικό, χρησιμοποιώντας ένα ελαφρύ bronzer που σμιλεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς να γίνεται πολύ εμφανές.

Jenny.Gr
IG @romeestrijd

Προσδιόρισε τα μάτια

Για ένα soft glam eyelook, ξεκίνα εφαρμόζοντας μια ουδέτερη βάση σε όλο το κινητό βλέφαρο και στη συνέχεια να πρόσθεσε μια πιο σκούρα απόχρωση κατά μήκος της γραμμής και της πτυχής των βλεφαρίδων. Μπορείς επίσης να προσθέσεις eyeliner για περισσότερη ευκρίνεια. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών, χαρίζοντας ένταση στο βλέμμα σου με την αγαπημένη σου μάσκαρα.

Σχημάτισε τα χείλη σου

Ένα lip liner σε έναν ουδέτερο ροζ ή καφέ τόνο είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος για να σχηματίσεις υπέροχα τα χείλη σου. Έπειτα, μπορείς να εφαρμόσεις ένα κρεμώδες κραγιόν με πολυτελές λαμπερό φινίρισμα.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.