CELEBRITIES

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ βγήκε από το νοσοκομείο μετά από έναν μήνα νοσηλείας και δηλώνει survivor


JTeam

18 Απριλίου 2024

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ βγήκε από το νοσοκομείο μετά από έναν μήνα νοσηλείας και δηλώνει survivor
Splash by Ideal Image
Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ επέστρεψε στο σπίτι της

Μετά από έναν μήνα νοσηλείας, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ αποχαιρέτησε το δωμάτιο του νοσοκομείου και επέστρεψε στο σπίτι της. Η ηθοποιός ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από μια δημοσίευση στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακουφίζοντας τους θαυμαστές της.

Η αλήθεια είναι πως η Κέιτ Μπέκινσεϊλ είχε ανησυχήσει πολύ όσους την ακολουθούν στο Instagram, αφού από τα μέσα Μαρτίου βρισκόταν στο νοσοκομείο, χωρίς ποτέ να αποκαλύψει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της. Κι ενώ τα σενάρια και οι εικασίες δεν είχαν τέλος, η κίνησή της να διαγράψει προ ημερών τις αναρτήσεις από το νοσοκομείο, πυροδότησαν τις φήμες πως κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή η περιπέτεια φαίνεται πως είχε αίσιο τέλος, καθώς η Κέιτ Μπέκινσεϊλ τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην ασφάλεια του σπιτιού της. Δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της μια σειρά από φωτογραφίες, η ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα χωρίς, ωστόσο, να πει τίποτα. Ειδικότερα, φόρεσε ένα t-shirt με ένα κουνέλι, το οποίο έγραφε: «Tummy Troubles - Survivor».

Στις εν λόγω φωτογραφίες, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ δεν ποζάρει μόνη της, αλλά μαζί με τον πολυαγαπημένο σκύλο της, στον οποίο έχει φορέσει πλαστικά χέρια που συμβολίζουν το σήμα της νίκης, θέλοντας έτσι να τονίσει πως κατάφερε να βγει νικήτρια και να ξεπεράσει το θέμα υγείας της.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της την υποδέχτηκαν με θέρμη και πέρα από τις ευχές και τα μηνύματα αγάπης, σχολίασαν ότι ίσως η Κέιτ Μπέκινσεϊλ να αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα. Η ίδια απέφυγε να μπει σε σχετικές λεπτομέρειες, αφήνοντας αυτή την ιστορία στο παρελθόν. Η ηθοποιός αρκέστηκε να προσθέσει στη λεζάντα της δημοσίευσής της ένα emoji που δείχνει τη δύναμη και μια λευκή καρδιά.

«Σίγουρα είσαι survivor, όπως γράφει και η μπλούζα σου», «Είμαι χαρούμενος που νιώθεις καλά και επέστρεψες στο σπίτι σου», «Είμαι ευτυχισμένος που σε βλέπω πίσω στο σπίτι σου, χρειάζομαι κι εγώ αυτό το t-shirt, είσαι survivor», ήταν κάποια από τα μηνύματα που έλαβε.

Αφού διάβασες την Κέιτ Μπέκινσεϊλ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.