CELEBRITIES

Εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο η Κέιτ Μπέκινσεϊλ - Μυστήριο με την υγεία της


JTeam

31 Μαρτίου 2024

Εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο η Κέιτ Μπέκινσεϊλ - Μυστήριο με την υγεία της
Instagram
Από τον περασμένο Δεκέμβριο νοσηλεύεται χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ συνεχίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της μέσα από το νοσοκομείο χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα για την υγεία της.

Η πρώτη φορά που συνέβη αυτό ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο και έκτοτε επαναλήφθηκε πολλές φορές, όπως και τώρα, θέλοντας να ευχηθεί σε όλους «Καλό Πάσχα».

Δες την καινούργια ανάρτησή της:

Κρίνοντας από τα τόσα έχει περάσει τελευταία, σίγουρα δεν είναι και στην καλύτερη κατάστασή της. Αναφέρομαι στον θάνατο του πατριού της, Ρόι Μπατερσμπάι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο αφού υπέστη ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ συγχρόνως πάλευε με δύο μορφές καρκίνου.

Επίσης η ίδια βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της μητέρας της, αφού και εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σε μια από τις τελευταίες πάντως αναρτήσεις της, ξανά από το νοσοοκομείο, θέλησε να ευχαριστήσει τη μητέρα της, που τη βοήθησε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της και βρισκόταν στο πλευρό της.

Η ανάρτηση που είχε κάνει για την μητέρα της:

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά για την Ημέρα της Μητέρας. Ευχαριστούμε όσους μας αγαπούν και μας στηρίζουν, όταν είμαστε χάλια και προσπαθούν να βεβαιωθούν ότι υπάρχουν κάποια κομμάτια μας που δεν είναι. Και που φροντίζουν τα σκυλιά μας όταν δεν μπορούμε και μας οδηγούν να θυμόμαστε χαρούμενα πράγματα, όταν δεν το κάνουμε. Και να εμφανίζονται όταν είμαστε άρρωστοι και κάθονται μαζί μας. Και στέλνουν μπαλόνια και κάνουν check in και μας βγάζουν από τα σκοτεινά πηγάδια με αγάπη. Σας ευχαριστούμε που μας αγαπάτε, όσους μας αγαπάτε. Είναι τόσο όμορφο. Ευτυχισμένα όλα μαμά. Ο αγώνας σου για χαρά παρά τα δάκρυα είναι η εμπειρία του να παρακολουθείς έναν πολεμιστή από κοντά. Σ' αγαπώ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.