CELEBRITIES

Η Σιμόν Μπάιλς πληγώθηκε που το ίντερνετ κατέκρινε τον άντρα της. Εντωμεταξύ, αυτός την είχε υποτιμήσει δημόσια


Στεφανία Παπαδημητρίου

18 Απριλίου 2024

Η Σιμόν Μπάιλς πληγώθηκε που το ίντερνετ κατέκρινε τον άντρα της. Εντωμεταξύ, αυτός την είχε υποτιμήσει δημόσια
Instagram @simonebiles
Αντί να εκνευριστεί μαζί του, εκνευρίστηκε με ανθρώπους που είπαν το αυτονόητο

Πέρσι τέτοια εποχή, όλοι στο ίντερνετ μιλούσαν για τον σύζυγο της Σιμόν Μπάιλς, Τζόναθαν Όουενς. Εκείνος, παίζει στο NFL. Εκείνη, είναι η καλύτερη αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής στην ιστορία. Εκείνος, μίλησε στο podcast The Pivot και είπε ότι ούτε ήξερε ποια ήταν, πριν βγουν ραντεβού, ούτε τίποτα. Είπε ότι αυτός ήταν «το κελεπούρι» στη σχέση. Και προφανώς όλοι γίναμε έξαλλοι γιατί, πρώτον, δεν υποτιμάς δημόσια τον άνθρωπό σου και, δεύτερον, δεν υποτιμάς τη Σιμόν Μπάιλς.

Ε, η Σιμόν δεν ενοχλήθηκε με τα σχόλια του Όουενς. Πληγώθηκε που ο κόσμος σχολίαζε στα σόσιαλ ότι έπρεπε να τον χωρίσει. «Εγώ σκεφτόμουν ότι είναι ο πιο γλυκός του κόσμου. Φιλάει το χώμα που πατάω. Αλήθεια, δεν έχω γνωρίσει άλλον σαν αυτόν… Αλήθεια κάνει τα πάντα για εμένα», είπε σε συνέντευξή της στο podcast Call Her Daddy. Δεν σου θυμίζει κάπως την κολλητή σου, την εποχή που δικαιολογούσε το τοξικό situationship που της έστελνε 3 το ξημέρωμα «επ»; Φυσικά και σου τη θυμίζει.

Η Ολυμπιονίκης συμφωνεί πως ο άντρας της ήταν το κελεπούρι. «Εγώ το βρήκα ξεκαρδιστικό», συνέχισε. «Και μετά πληγώθηκα». «Ώπα», σκέφτεσαι. «Πληγώθηκε που είπε αυτά τα πράγματα δημόσια» και της λες μπράβο από μέσα σου. Τελικά όχι.

«Παιδιά, γιατί μιλάτε έτσι για τον σύζυγό μου; Δεν τον ξέρετε… Αυτό με πόνεσε. Για εμένα, πείτε ό,τι θέλετε αλλά όχι για την οικογένειά μου».

Ίσως μία μέρα συνέλθει. Θα μπορούσε να είναι αυτό το θαύμα του Πάσχα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.