CELEBRITIES

Η Simone Biles παντρεύτηκε τον Jonathan Owens στο πιο παραμυθένιο σκηνικό


JTeam

24 Απριλίου 2023

Η Simone Biles παντρεύτηκε τον Jonathan Owens στο πιο παραμυθένιο σκηνικό
Instagram/ simonebiles
Ο πιο ρομαντικός γάμος όλων των εποχών

Η Simone Biles παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Jonathan Owens στο πιο ρομαντικό σκηνικό. H 26χρονη Ολυμπιονίκης της ενόργανης αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα στο Instagram με μερικές λήψεις από την τελετή και τα παρακάτω λόγια: «Ναι, επισήμως Οwens». Ο γάμος της με τον 27χρονο παίκτη των Houston Texans προκάλεσε φυσικά καταιγισμό από σχόλια κι ευχές.

Πιο κομψή και εντυπωσιακή από ποτέ με ένα ολόλευκο φόρεμα, η Biles ανταλλάσσει γαμήλιους όρκους με τον σύντροφό της ζωής της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Σε μια τρυφερή ανάρτηση προχώρησε και ο Owens στον λογαριασμό του: «Ο άνθρωπός μου για πάντα».

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου του 2022 όταν η Simone Biles ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της. Τότε είχε ανεβάσει μια σειρά από φωτογραφίες όσο ο Jonathan της έκανε την πρόταση σε ένα κιόσκι στο Houston του Texas. Η ίδια είχε μοιραστεί παράλληλα ένα video που δείχνει το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο σύντροφός της ενώ όπως γράφει στη λεζάντα του post: «ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑΙ. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου, είσαι όλα όσα έχω ονειρευτεί και περισσότερα. Πάμε να παντρευτούμε, αρραβωνιαστικέ μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.