CELEBRITIES

Η Κιμ Καρντάσιαν αρνείται να απαντήσει στην Τέιλορ Σουίφτ, μετά το diss-track: «Ξεπέρασέ το»


JTeam

24 Απριλίου 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν αρνείται να απαντήσει στην Τέιλορ Σουίφτ, μετά το diss-track: «Ξεπέρασέ το»
Splash by Ideal Image
Η Κιμ Καρντάσιαν δεν απαντά στα καρφιά της Τέιλορ Σουίφτ, προσπαθώντας να βάλει τελεία στη διαμάχη τους

Στο επίκεντρο του σχολιασμού έχουν βρεθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Τέιλορ Σουίφτ και η Κιμ Καρντάσιαν με αφορμή την κυκλοφορία του καινούργιου κομματιού της τραγουδίστριας «thanK you aIMee» από το άλμπουμ «The Tortured Poets Department: The Anthology». Σύμφωνα με τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, οι στίχοι του εν λόγω τραγουδιού έχουν αποδέκτη την Κιμ Καρντάσιαν, φέρνοντας έτσι στο προσκήνιο την «κόντρα» τους.

Να θυμίσουμε, πως στο μακρινό 2016, ο Κάνι Γουέστ - τότε σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν - είχε δημοσιεύσει ένα τραγούδι, μέσα στο οποίο υπήρχε ο στίχος «έκανα εκείνη τη σκύλα διάσημη», που αναφέρονταν στην Τέιλορ Σουίφτ. Κι ενώ η πλευρά του ράπερ υποστήριζε πως έχει λάβει τη συγκατάθεσή της γι’ αυτόν τον στίχο, η τραγουδίστρια το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που ακολούθησε με τον Κάνι Γουέστ, η Κιμ Καρντάσιαν ηχογράφησε παράνομα όσα ειπώθηκαν και επεξεργάστηκε το υλικό, ώστε να φαίνεται πως η Τέιλορ Σουίφτ είχε άδικο. Αυτός είναι και ο λόγος που η τραγουδίστρια έχει γράψει αρκετά τραγούδια για την Κιμ Καρντάσιαν. Στο τελευταίο, μάλιστα, κάνει λόγο για εκφοβισμό. Κι ενώ η influencer και ο ράπερ υποστήριξαν μερικά χρόνια μετά πως το θέμα έχει λυθεί, η Τέιλορ Σουίφτ το διέψευσε, λέγοντας πως δεν έχει αποκατασταθεί η σχέση τους.

Στο σήμερα, λοιπόν, το 2024, η Τέιλορ Σουίφτ επανήλθε με ένα diss track, το οποίο έχει γίνει viral το τελευταίο πενθήμερο που κυκλοφορεί. Κι ενώ όλοι περίμεναν την απάντηση της Κιμ Καρντάσιαν, η ίδια φαίνεται πως τους εξέπληξε, αφού όχι μόνο αρνήθηκε να απαντήσει, αλλά προέτρεψε την Τέιλορ Σουίφτ να προχωρήσει παρακάτω στη ζωή της.

Μία πηγή ανέφερε στο People για την Κιμ Καρντάσιαν: «Το ξεπέρασε και πιστεύει ότι η Τέιλορ Σουίφτ πρέπει να προχωρήσει παρακάτω. Δεν καταλαβαίνει γιατί συνεχίζει αυτή την ιστορία. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε». Κάπως έτσι, απαξιοί να απαντήσει και να μπει ξανά σε αυτή την κόντρα, κρατώντας ουδέτερη στάση.

Να σημειωθεί, πως η Τέιλορ Σουίφτ είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της πόσο την είχε επηρεάσει και στενοχωρήσει το περιστατικό με την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνι Γουέστ, αφού μετά έκανε καθοριστικές αλλαγές στη ζωή της για να προστατέψει τον εαυτό της. «Μετακόμισα σε μια ξένη χώρα. Φοβόμουν να πάρω τηλέφωνα. Έδιωξα τους περισσότερους ανθρώπους από τη ζωή μου, γιατί δεν εμπιστευόμουν κανέναν πια. Έπεσα πολύ. Ήταν σκληρό», είχε εξομολογηθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.