CELEBRITIES

Δώρο Παρασκευής; Ο Κάνιε Γουέστ διέγραψε (ξανά) τα social media του - Του έγραφαν να επιστρέψει στον δρόμο του Θεού


JTeam

26 Απριλίου 2024

Δώρο Παρασκευής; Ο Κάνιε Γουέστ διέγραψε (ξανά) τα social media του - Του έγραφαν να επιστρέψει στον δρόμο του Θεού
Getty Images/Dominique Charriau
Μετά τις αντιδράσεις για την ίδρυση εταιρείας παραγωγής πορνό

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Κάνιε Γουέστ έχει τραβήξει τα φώτα επάνω του - γι’ ακόμα μια φορά - κι ο λόγος δεν είναι άλλος από την ανακοίνωση εκπροσώπου του που ανέφερε ότι ο ράπερ σχεδιάζει να ιδρύσει τη δική του εταιρεία για την παραγωγή πορνό, η οποία πρόκειται να βγει στον αέρα πολύ σύντομα.

Αυτό το νέο βήμα του, λοιπόν, κάθε άλλο παρά πρόσφορο έδαφος βρήκε, καθώς ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων, με τα αρνητικά μηνύματα να έχουν κατακλύσει τους λογαριασμούς του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μη μπορώντας να αντιμετωπίσει αυτό το τεράστιο κύμα που έσκασε πάνω του, ο Κάνιε Γουέστ αποφάσισε να κλείσει τα προφίλ του στα social media.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 46χρονος ράπερ, ο οποίος έχει δηλώσει δημόσια ότι έχει αδυναμία στο πορνό και, μάλιστα, αυτή ήταν η αιτία που καταστράφηκε η οικογένειά του, απογοήτευσε τους θαυμαστές του με αυτή την κίνηση και έτσι δεν έλειψαν τα ειρωνικά σχόλια. «Νόμιζα ότι έδωσες τη ζωή σου στον Χριστό. Τι έγινε φίλε; Το πήρες πίσω ή τι;», ήταν ένα από αυτά.

Ο Κάνιε Γουέστ, ο οποιός έχει χαρακτηριστεί και σχολιαστεί για τις αντισημιτικές δηλώσεις του στο παρελθόν, φαίνεται πως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτή την επίθεση. «Πούλησες την ψυχή σου στον διάβολο», «Γύρνα πίσω στον Χριστό», «Βρες τον Θεό», έγραψαν κάποιοι από τους followers του στη συνέχεια.

«Καταργήστε κάθε μορφή πορνογραφίας από το Twitter και κάθε πλατφόρμα. Η πορνογραφία είναι προϊόν παιδοφιλίας. Όταν ενήλικες άντρες κοιτάζουν πορνό, βλέπουν την κόρη κάποιου να ξαναζεί ένα τραύμα για τα χρήματα», σχολίασε ένας άλλος σε αυστηρό ύφος.

Το 2019, o Kanye περιέγραψε τον εαυτό του ως εθισμένο στο πορνό, λέγοντας ότι η ενασχόλησή του με αυτό ξεκίνησε όταν ήταν μόλις πέντε ετών.

«Για μένα, το Playboy ήταν η πύλη μου στον πλήρη εθισμό στην πορνογραφία. Ο πατέρας μου άφησε ένα Playboy έξω στα πέντε του και αυτό επηρεάζει σχεδόν κάθε επιλογή που έκανα για το υπόλοιπο της ζωής μου», είχε δηλώσει στο «Beats 1 Radio» της Apple Music.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS