ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι νικήτριες του διαγωνισμού Cosmotebooks.gr από το 2o Women in Action


16 Ιουνίου 2014

PAN_0561.jpg

large-201

Το 2ο Women in Action ολοκληρώθηκε με επιτυχία. 1 μέρα, 1 θεσμός, 5 γυναίκες, 2 sites, 77 γυναίκες επιχειρηματίες, 6.000 επισκέπτες, 800 παιδιά ήταν ο απολογισμός του all-day event, με πολλές παράλληλες δράσεις ανοιχτές για το κοινό.

Όσοι παρευρέθησαν στο 2ο Women Action είχαν την ευκαιρία να στηρίξουν την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και παράλληλα με την ψήφο τους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό του COSMOTEbooks.gr.

PAN_0561

Το COSMOTEbooks.gr, είναι το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα με περισσότερους από 1.000.000 τίτλους έντυπων βιβλίων, Ελληνικών και ξένων e-Books, παιχνιδιών, παιδικών ταινιών και γραφικής ύλης. Το ηλεκτρονικό κατάστημα εξυπηρετεί παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal, αντικαταβολής και κατάθεσης σε τράπεζα. Για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ είναι δωρεάν και τα έξοδα αποστολής.

Capture

Οι 20 νικήτριες του διαγωνισμού κερδίζουν από το COSMOTEbooks.gr :

10 παιδικά βιβλία της Λίνας Σωτηροπούλου «Εγώ και η αδελφή μου», από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ένα βιβλίο που μας κερδίζει με τη ζωντανή εκφραστική διπλή του αφήγηση, με την οικονομία λόγου, με τα λιτά του μέσα, με τις καίριες και εντυπωσιακά αποφασιστικές κινήσεις του. Είναι μια ιστορία γνωστή: δυο αδερφές, όπου η μεγάλη ζηλεύει τη μικρή. Αλλά η συγγραφέας πρωτοτυπεί: δένει διαδοχικά τη ζήλεια της μεγάλης με... τον θαυμασμό της μικρής! Η οποία όλες τις μικρές κακίες της αδερφής της τις εισπράττει σαν να είναι τρανές αποδείξεις αγάπης. Το βιβλίο δεν είναι απλή λίστα στιγμών, έχει εξέλιξη και κορύφωση-λύση σ’ αυτή την έντονη και τεταμένη σχέση διαρκείας, που οι περισσότεροι (μικροί και μεγάλοι) την ξέρουμε από πρώτο χέρι.

10 βιβλία της Πασχαλίας Τραυλού "Η Μήδεια δεν χόρεψε ποτέ", από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Η σύγχρονη Μήδεια του βιβλίου, η κατά κόσμον Αιμιλία Στρατάκη, πλαισιώνεται από τέσσερις ακόμα ήρωες. Τον ψυχολόγο Νικήτα, τον ζωγράφο Αλέξανδρο, τη συγγραφέα Έλλη Ευριπίδου και τον μποέμ δικηγόρο Μίνωα, καθένας εκ των οποίων ζει τη ζωή του υπό τη σκιά μιας Μήδειας συζύγου ή μητέρας ενόσω παλεύουν να διεισδύσουν στην ψυχή της κατηγορουμένης και να αποσπάσουν το μυστικό της. Η κάθαρση έρχεται για όλους μέσα από ανατρεπτικές αλήθειες, θαμμένα μυστικά και σκοτεινούς έρωτες, από εκείνους που άλλοτε καθαγιάζουν την ανθρώπινη ύπαρξη και άλλοτε αποδεικνύουν τα ανεξέλεγκτα όριά της.