HOME SWEET HOME

Ανακαλύψτε την Pillowσοφία της COCO-MAT


11 Ιουνίου 2015

Pillowσοφία είναι μια μοναδική ιδέα που αναπτύχθηκε από την COCO - MAT. Ακριβώς όπως δεν υπάρχει ένα μέγεθος ρούχου που να ταιριάζει σε όλους , φόρεμα , πουκάμισο ή παντελόνι τζιν, έτσι δεν υπάρχει και ένα μέγεθος μαξιλαριού που να ταιριάζει σε όλους. Στην COCO-MAT υπάρχει μαξιλάρι που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Στην πραγματικότητα, όλοι διαφέρουν σε βάρος, μυϊκή ένταση και τη θέση ύπνου . Ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε το σωστό μαξιλάρι για να ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες και τις προτιμήσεις. Χάρη στην αποκλειστική συλλογή της COCO-MAT η οποία περιλαμβάνει μαξιλάρια που προσαρμόζονται στον σωματότυπό μας, μπορούμε όλοι να βρούμε το τέλειο μαξιλάρι για να απολαύσουμε άνετα , ευτυχισμένο ύπνο, κάθε βράδυ .

Πουπουλένια απαλότητα ή αξεπέραστη άνεση του φυσικού καουτσούκ; Γλυκιά και χαλαρωτική μυρωδιά λεβάντας ή αναζωογονητικός ευκάλυπτος; Μαξιλάρι ελαστικό ή λιγότερο ελαστικό για καλύτερη στήριξη του αυχένα σας; Επιλέξτε το μαξιλάρι που σας ταιριάζει και απολαύστε έναν αξέχαστο ύπνο!

sithon IV_pillow_01

Επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν τον σωματότυπό σας, καθώς και τη στάση ύπνου που προτιμάτε. Τα περισσότερα μαξιλάρια της COCO-MAT διαθέτουν ανοίγματα με φερμουάρ για να μπορείτε εύκολα να ρυθμίζετε κατά βούληση τον όγκο και την ελαστικότητά τους, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Οι 14 διαφορετικοί τύποι μαξιλαριών, γεμισμένοι με νιφάδες φυσικού καουτσούκ ή πούπουλο και αρωματική λεβάντα, φύκια ή ευκάλυπτο, σε διαφορετικούς συνδυασμούς, σας περιμένουν στα καταστήματα COCO-MAT για να βρείτε τον δικό σας, που θα σας προσφέρει γαλήνιο ύπνο και τέλεια ανάπαυση κάθε φορά που κοιμόσαστε. Αυτή είναι η Pillowσοφία μας.