HOME SWEET HOME

Σε ποιo πολυτελές διαμέρισμα θα μείνουν ο George και η Amal Clooney;


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

20 Νοεμβρίου 2016

abaca-546459-024.jpg

Παρόλο που το ζευγάρι δεν επέλεξε να αγοράσει το ρετιρέ στον εκπληκτικό ουρανοξύστη στον οποίο θα ολοκληρωθούν οι εργασίες  μέσα στον επόμενο χρόνο, διέθεσε το ποσό των 65 εκατομμυρίων δολαρίων για διαμέρισμα άλλου ορόφου με φανταστική θέα που κόβει την ανάσα. Και οι δύο θεωρούν ότι είναι η τέλεια τοποθεσία, γιατί είναι κοντά στην εργασία της Amal (United Nations και διδάσκει επίσης στο Columbia Law School) και φυσικά λόγω των top παροχών που προσφέρει ο ουρανοξύστης , που είναι ισάξιες με ένα luxury hotel.

Τα δύο πρώτα επίπεδα του ουρανοξύστη ανήκουν στον διάσημο Γάλλο σεφ Joël Robuchon, με διάφορα μαγαζιά και εστιατόριο. Στην συνέχεια υπάρχουν ειδικοί χώροι για Pilates, Yoga, μπαλέτου, σάουνας, χαμάμ, μεγάλη πισίνα και πολλά άλλοι. Το κτίριο παρέχει επίσης, ειδική υποδοχή με θυρωρό που μπορεί να εξυπηρετήσει για να κανονίσει τα προσωπικά σου ψώνια, ταξίδια, προτεραιότητα εισόδου σε εκδηλώσεις και ότι άλλο φανταστείτε.

Όπως καταλαβαίνετε οι full ερωτευμένοι George και Amal Clooney, δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν κάτι καλύτερο και εσείς μπορείτε απλά να συνεχίσετε το άρθρο, βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες από το υπέροχο, ανεπανάληπτο αυτό διαμέρισμα.

[gallery-715785]