HOME SWEET HOME

Οι συνδυασμοί χρωμάτων που είναι must για να αναβαθμίσεις το σπίτι σου


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2024

Οι συνδυασμοί χρωμάτων που είναι must για να αναβαθμίσεις το σπίτι σου
Unsplash/ Spacejoy
Οι συνδυασμοί που θα προσφέρουν μια αναζωογονητή πινελιά στον χώρο σου 

Κάνει κρύο έξω; Κάνει. Αλλά, στο σπίτι σου χρειάζεται να δημιουργείς μια cozy ατμόσφαιρα. Και αυτό θα το καταφέρεις με μερικούς χειμερινούς - ή και όχι, χρωματικούς συνδυασμούς που είναι must για το 2024.

Μοβ, πράσινο, λευκό, πορτοκαλί και ό,τι άλλο θες, μπορούν να συνθέσουν την τέλεια χειμερινή παλέτα για να αναβαθμίσεις τον χώρο σου. Παρακάτω, θα βρεις τη λίστα με τους must συνδυασμούς.

Τερακότα και σκούρο γκρι

Μερικά σημεία στο σπίτι είναι ιδανικά για τις τολμηρές αποχρώσεις και τους διαφορετικούς συνδυασμούς. Η τερακότα μαζί με το σκούρο γκρι μπορεί να εμπλουτίσει για παράδειγμα την κουζίνα με μια αίσθηση φρεσκάδας και ζεστασιάς.

Μπλε και λευκό

Ιδανικός συνδυασμός για την άνοιξη – και όχι μόνο. Ταιριάζει υπέροχα σε χώρους όπως η κρεβατοκάμαρα, γιατί χαρίζει μια νότα φρεσκάδας και ανανέωσης. Το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος που πρέπει να σε ανεβάζει ψυχικά, όποτε τόλμησε να το κάνεις.

Μοβ και πράσινο

Ο χειμώνας είναι η κατάλληλη εποχή για να αγκαλιάσεις πιο extra αποχρώσεις, και αυτός ο συνδυασμός είναι απλώς συναρπαστικός. Καλό είναι να προτιμήσεις τη σκουρότερη απόχρωση μοβ και πράσινου, ώστε να κρατήσεις την ισορροπία.

Πορτοκαλί και λευκό

Δεν είναι ανατρεπτικός συνδυασμός, αλλά σίγουρα είναι must για να αναβαθμίσεις τον χώρο σου. Το πορτοκαλί είναι το απόλυτο trend για αυτή τη χρονιά και η τέλεια πινελιά για το σαλόνι σου.