HOME SWEET HOME

«Unexpected Red Theory»: To νέο trend στη διακόσμηση που θα απογειώσει το σπίτι σου


JTeam

5 Φεβρουαρίου 2024

«Unexpected Red Theory»: To νέο trend στη διακόσμηση που θα απογειώσει το σπίτι σου
Unsplash/ Jean-Philippe Delberghe
Το νέο trend που θα σε ενθουσιάσει

Έντονες κόκκινες αποχρώσεις, βυσσινί ή vintage πινελιές κόκκινου χρώματος. Γενικά, κόκκινο όσο δεν πάει. Αυτό είναι το νέο trend στη διακόσμηση που ακούει στον όρο «Unexpected Red Theory». Και το TikTok, για ακόμα μία φορά, μας άνοιξε τα μάτια.

Πιο συγκεκριμένα, μια TikToker, η οποία είναι επίσης και interior designer, η χρήστης Taylor Simon, μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς τη «θεωρία του απροσδόκητου κόκκινου», η οποία ουσιαστικά είναι η προσθήκη κόκκινου με κάθε τρόπο και σε οποιοδήποτε δωμάτιο – μικρό ή μεγάλο. Στο συγκεκριμένο βίντεο, η ίδια εξηγεί τους ποικίλους τρόπους για να εντάξεις «απροσδόκητα» στοιχεία κόκκινου στη διακόσμηση ενός χώρου, όπως έναν κόκκινο νιπτήρα σε ένα μπλε και πράσινο μπάνιο ή μια κόκκινη απλίκα σε ένα σαλόνι με μπεζ λεπτομέρειες.

@intayriors UNEXPECTED RED THEORY #unexpectedredtheory #greenscreen ♬ original sound - Taylor Simon

Σύμφωνα με την interior designer, αυτό το «τέχνασμα» παρέχει «την τέλεια ισορροπία κορεσμένων και υποτονικών χρωμάτων». Δεδομένου ότι το κόκκινο είναι ένα από τα πιο έντονα χρώματα στο χρωματικό φάσμα, το «Unexpected Red Theory», είναι το απόλυτο trend για να δώσεις μια πινελιά αναζωογόνησης στον χώρο σου.

Πώς να ενσωματώσεις το νέο trend στη διακόσμηση του σπιτιού

Ευτυχώς, η τάση του «απροσδόκητου κόκκινου» μπορεί υιοθετηθεί και χωρίς μεγάλο κόπο. Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να δεις ποια αντικείμενα έχεις ήδη στη διάθεσή σου και μπορείς να τα αξιοποιήσεις για να δώσεις ένα έντονο χρώμα στον χώρο σου.

Για παράδειγμα, αν έχεις χωμένη σε ένα ντουλάπα μια κουβέρτα ή ένα μαξιλάρι σε κόκκινο χρώμα, δες πώς θα μπορούσες να το προσθέσεις στον καναπέ σου - ακόμα κι αν αρχικά δεν θα σου ταίριαζε να το συνδυάσεις με την παρούσα διακόσμηση.