HOME SWEET HOME

Πώς θα μεταμορφώσεις τη βεράντα ή τον κήπο σου στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό


Νατάσσα Σχοινά

26 Απριλίου 2024

Πώς θα μεταμορφώσεις τη βεράντα ή τον κήπο σου στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό
Σου βρήκαμε όλα όσα χρειάζεσαι, από έπιπλα μέχρι διακοσμητικά στοιχεία

Επιτέλους, έχει έρθει πια αυτή η εποχή του χρόνου που η προσοχή μας -home related- βρίσκεται στους εξωτερικούς χώρους. Γιατί πολύ απλά τα κοντομάνικα έχουν αντικαταστήσει πλήρως τη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα και σιγά-σιγά το μόνο που σκεφτόμαστε όσον αφορά στις συγκεντρώσεις με τους φίλους μας είναι φαγητό ή ποτό στη βεράντα του σπιτιού. Ποιος θέλει, άλλωστε, να κλειστεί μέσα όταν ο ήλιος είναι τόσο «φιλόξενος» και σε προσκαλεί να τον απολαύσεις;

Η εμπειρία μας στο Διάφανο του Αλίμου:

Επειδή κι εμείς ανήκουμε σε αυτήν την πιο outdoorsy κατηγορία των ανθρώπων, σπεύσαμε να επισκεφτούμε τον προορισμό που ξέρουμε ότι θα μας δώσει την απαραίτητη ποικιλία για να βρούμε όλα θέλουμε για να φτιάξουμε τη βεράντα ή τον κήπο των ονείρων μας, δηλαδή το ΔΙΑΦΑΝΟ. Εκεί, βρήκαμε υπέροχες επιλογές σε έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και γούστο, ανεξάρτητα με το πόσο μικρός ή μεγάλος είναι ο χώρος που έχουμε στη διάθεσή μας.

Chapter 1: Μικρή βεράντα

Jenny.Gr

Έχεις μικρή βεράντα; Ε και; Μπορείς πολύ εύκολα να τη μετατρέψεις στο απόλυτο summer spot, επιλέγοντας ένα στρογγυλό τραπέζι για 4. Στόλισέ το με χρωματιστά πιάτα (σ.σ. Μη φοβάσαι να τολμήσεις με έντονα χρώματα. Είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι!), γλαστράκια και ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία. Θα δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα εφάμιλλο με εξώφυλλο σε περιοδικό διακόσμησης.

Jenny.Gr

Chapter 2: Μεγάλη βεράντα ή κήπος

Jenny.Gr

Εάν έχεις αρκετό χώρο στη διάθεσή σου, τότε… sky’s the limit! Προτίμησε ένα σετ με έπιπλα εξωτερικού χώρου που να περιλαμβάνει έναν μεγάλο άνετο καναπέ. Στόλισέ τον με μαξιλάρια με ιδιαίτερο print και πρόσθεσε γύρω του λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, όπως φαναράκια, που θα δώσουν ρομαντικά vibes στην ατμόσφαιρα. Με μερικά τεχνητά φύλλα, εξωτικές πινελιές, σουπλά ή πετσέτες στο τραπεζάκι, έχεις έτοιμα τα #decogoals σου.

Jenny.Gr

Chapter 3: Μεγάλη βεράντα ή κήπος + Foodies

Jenny.Gr

Εναλλακτικά, μία μεγάλη τραπεζαρία – σετ είναι αυτό που κάθε παρέα με foodies αποζητά. Διάλεξε μία με καναπέ και τραπέζι, ώστε να ψηλώνει και να χαμηλώνει αναλόγως τη χρήση που θες να κάνεις. Τοποθέτησε δίπλα και μία κούνια κι ετοιμάσου να περνάς όλη τη μέρα σου στα αναπαυτικά της μαξιλάρια.

Jenny.Gr

Video / Photos: Δώρα Δημητρίου

Advertorial