HOME SWEET HOME HOME TIPS

Aνοιχτή «ντουλάπα»: Οι λόγοι που αξίζει να τη βάλεις στο υπνοδωμάτιό σου


JTeam

18 Ιουλίου 2023

Aνοιχτή «ντουλάπα»: Οι λόγοι που αξίζει να τη βάλεις στο υπνοδωμάτιό σου
pexels
Εκτός από το ότι οι ανοιχτές κρεμάστρες είναι πάρα πολύ οικονομικές, μπορούν πολύ εύκολα να συναρμολογηθούν ή να αποσυναρμολογηθούν, και να μεταφερθούν ή να αποθηκευτούν οπουδήποτε, χωρίς να καταλαμβάνουν χώρo

Αν κάθε φορά που πας να τοποθετήσεις τα ρούχα σου στη ντουλάπα, σε πιάνει πανικός λόγω περιορισμένου χώρου, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να σου λύσουν το πρόβλημα.

Υπάρχουν πολύ εύκολοι τρόποι για να οργανώσεις και ν' αποθηκεύσεις τα ρούχα σου αποτελεσματικά. Ένα έξυπνο κόλπο είναι οι κρεμάστρες που είναι σε ράγα με ροδάκια από κάτω, όπως αυτές στα καταστήματα ρούχων, και μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για το σπίτι, ειδικά όταν ο χώρος στη ντουλάπα είναι πολύ περιορισμένος.

Jenny.Gr
pexels

Αν επενδύσεις στην ανοιχτή κρεμάστρα, θα διαπιστώσεις ότι είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα στο σπίτι, ειδικά αν δεν είναι πολλά τετραγωνικά. Οι συγκεκριμένες κρεμάστρες είναι αρκετά οικονομικές, μπαίνουν εύκολα στο υπνοδωμάτιο και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Η «ανοιχτή« ντουλάπα έχει πολλά έξτρα οφέλη. Αν δεν έχεις αρκετό χώρο για αποθήκευση ή για μια επιπλέον ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο, τότε μια καλή λύση θα ήταν η επιλογή ενός κομψού ραφιού. Επιπλέον μπορείς κάτω από το ράφι να προσθέσεις την ράγα για τα ρούχα.

Τις περισσότερες φορές, διαθέτουν κάτω και σχάρα για να οργανώσεις τα παπούτσια ή όποια άλλα αντικείμενα θες.

Jenny.Gr
pexels

Εκτός από το ότι οι ανοιχτές κρεμάστρες είναι πάρα πολύ οικονομικές, μπορούν πολύ εύκολα να συναρμολογηθούν ή να αποσυναρμολογηθούν, και να μεταφερθούν ή να αποθηκευτούν οπουδήποτε, χωρίς να καταλαμβάνουν χώρο

Παράλληλα, τα ράφια της ντουλάπας προσθέτουν μια μοντέρνα αίσθηση σε κάθε δωμάτιο κάτι που δεν γίνεται να συμβεί με τις παραδοσιακές. Αν στο μέλλον διαπιστώσεις ότι δεν τη χρειάζεσαι για μέσα στο υπνοδωμάτιο, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις στην είσοδο ή την αποθήκη.