HOME SWEET HOME HOME TIPS

Τα καλύτερα apps για να οργανώσεις τέλεια τη ντουλάπα σου


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2023

Τα καλύτερα apps για να οργανώσεις τέλεια τη ντουλάπα σου
pexels
Θα σου λύσουν τα χέρια

Αν ανήκεις στα άτομα που στοιβάζουν τα περισσότερα ρούχα στη ντουλάπα χωρίς να τα φορούν, τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι όλα αυτά τα σύνολα έχουν προκαλέσει έναν μικρό χαμό γύρω σου χωρίς να μπορείς να βάλεις τάξη.

Γι' αυτό, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα apps για να μπορέσεις να οργανώσεις τέλεια τη ντουλάπα, βάζοντας ένα τέλος σε όλο αυτό το χάος. Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα, δεν φοράμε τουλάχιστον τα μισά από τα ρούχα μας και οι παρακάτω εφαρμογές είναι σχεδιασμένες για να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τον βομβαρδισμό από ρούχα.

Save Your Wardrobe

Πρόκειται για ένα app που βοηθάει τους χρήστες να διαχειριστούν τα ρούχα τους, δημιουργώντας μια ψηφιακή μορφή κάθε item που έχουν στη ντουλάπα τους. Μέσω της εφαρμογής, τα ρούχα σκανάρονται, αναγνωρίζονται και τοποθετούνται εικονικά στη ντουλάπα. Τέλειο;

Jenny.Gr
Save your wardrobe

Στη συνέχεια, το app, που κυκλοφόρησε μες στην πανδημία, θα είναι εκεί για να σου υπενθυμίζει όλα τα ρούχα που έχεις με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα αρχίσεις να φοράς και πάλι όλα εκείνα που μόνη σου έχεις αχρηστεύσει.

Popswap

Το Popswap είναι ένα app ανταλλαγής ρούχων. Κι αυτό είναι ίσως από τα πιο χρήσιμα που κυκλοφορούν καθώς στοχεύει να μειώσει το αποτύπωμα της βιομηχανίας της μόδας στον πλανήτη. Σύμφωνα με έρευνα, πολλά παλιά ρούχα καταλήγουν σε χωματερές κάθε δευτερόλεπτο. Μέσω της εφαρμογής ενισχύεται το second- hand κι έτσι μπορείς να χαρίσεις τα ρούχα σου κάπου που επιτέλους θα πιάσουν τόπο.

OpenWardrobe

Jenny.Gr

Μπορείς να προσθέσεις όλα σου τα ρούχα σε αυτό το app, να σχεδιάσεις τα σύνολά σου και να τα μοιραστείς με τις φίλες σου. Στη συνέχεια, η εφαρμογή σου προτείνει ιδανικούς συνδυασμούς ενώ σε αφήνει να εμπνευστείς από σχεδιαστές, δημιουργούς και brands.

Acloset

H συγκεκριμένη εφαρμογή λειτουργεί όπως ένας fashion assistant. Κάθε φορά που ανεβάζεις μια φωτογραφία με ένα σύνολο, το app αφαιρεί το background και το προσθέτει στη ντουλάπα σου. Αυτόματα βρίσκει το χρώμα, το design και το στιλ του ρούχου σου, και σε βοηθάει να οργανώσεις όλα σου τα ρούχα σε κατηγορίες. Φοβερό;

Jenny.Gr

Smart Closet

Αυτό το app είναι κάτι σαν προσωπικός στυλίστας. Σε βοηθάει να οργανώσεις τη ντουλάπα σου, να διαλέξεις outfits ενώ σου παρέχει έμπνευση από άλλα μέλη. Είναι η ιδανική εφαρμογή για να φτιάξεις τη βαλίτσα σου, προσφέροντας την οργάνωση που αποζητάς.