HOME SWEET HOME HOME TIPS

4 τάσεις στη διακόσμηση της κουζίνας που θα δούμε το 2024


JTeam

9 Σεπτεμβρίου 2023

4 τάσεις στη διακόσμηση της κουζίνας που θα δούμε το 2024
(Image credit: deVOL)
Θέλεις να δώσεις μία νότα ανανέωσης στην κουζίνα σου; Σου έχουμε τις κορυφαίες τάσεις που θα μας απασχολήσουν το 2024

Η κουζίνα είναι ένας χώρος που απολαμβάνει να περνάει χρόνο όλη η οικογένεια και αξίζει να είναι όμορφα διακοσμημένη. Είναι σημαντικό λοιπόν να μας δημιουργεί θετικά συναισθήματα είτε όταν μαγειρεύουμε, είτε όταν χαλαρώνουμε και τρώμε.

Οι τάσεις του 2024 είναι εδώ και μας δείχνουν ότι τόσο τα clean και ήσυχα χρώματα αλλά όσο και έντονα έχουν θέση στην κουζίνα μας και εμείς καλούμαστε να πούμε το μεγάλο ναι σε μία από τις παρακάτω τάσεις. Η νέα σεζόν θέλει εμάς και το σπίτι μας ανανεωμένους! Δεν συμφωνείς;

Δες παρακάτω τις 4 τάσεις στη διακόσμηση της κουζίνας που θα πρωταγωνιστήσουν το 2024 και επίλεξε την αγαπημένη σου από τώρα!

1. Μπεζ τόνοι

Jenny.Gr

Διάλεξε το μπέζ χρώμα για όλη την κουζίνα δίνοντας κομψότητα αλλά και φρεσκάδα στον χώρο. Η αρμονία που δημιουργεί το μπεζ θα σε εμπνεύσει στις μαγειρικές σου δημιουργίες ενώ θα σε χαλαρώνει όταν απολαμβάνεις το γεύμα σου.

2. Όχι πολλά ντουλάπια

Jenny.Gr
(Image credit: Plain English)


Οι κουζίνες που δεν έχουν ντουλάπια στο πάνω μέρος είναι μία από τις top τάσεις. Τα ανοιχτά ράφια είναι ιδανική επιλογή καθώς δεν κλείνουν τον χώρο και κάνουν την κουζίνα να φαίνεται πιο μεγάλη.

3. Συνδυασμός διαφορετικών ειδών ξύλου

Jenny.Gr
(Image credit: deVOL)

Ο συνδυασμός υλικών στην κουζίνα είναι must και ένας έξυπνος τρόπος να αναβαθμίσεις το στιλ του σπιτιού σου. Για τους παγκους και τα ντουλάπια διάλεξε διαφορετικά είδη ξύλων και υφών και κάνε τη διαφορά.

4. Μαρμάρινοι πάγκοι

Jenny.Gr
(Image credit: Caesarstone/Kate Feather Kitchens / Birgit Mons Photography)

Μια πολύ καλή επιλογή είναι οι μαρμάρινοι πάγκοι που κάνουν την κουζίνα να δείχνει πιο μεγάλη αλλά και ιδιαίτερη. Δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και αξίζει να αναβαθμίσεις την κουζίνα σου προσθέτοντας έναν πάγκο με μίνιμαλ χαρακτήρα.