ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το προϊόν που χρειάζονται οι γυναίκες που δε φοράνε foundation


TSVIGKOU

28 Μαρτίου 2018

ionut-coman-photographer-302139-unsplash.jpg

Βέβαια υπάρχουν κάποιες ημέρες που λόγω κούρασης οι μαύροι κύκλοι είναι έντονοι ή κάποιο σπυράκι κάνει έντονη την εμφάνισή του στο πρόσωπό μου. Εκείνες τις ημέρες το concealer είναι το προϊόν που χρειάζομαι. Μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλά μου ή στο flat πινέλο που έχω για αυτή τη χρήση αρκεί για να πετύχω την επιθυμητή κάλυψη. Με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις καλύπτω σημάδια, σπυράκια και μαύρους κύκλους και συνεχίζω με το υπόλοιπο μακιγιάζ μου. 

[gallery-718342]

Στο νεσεσέρ που παίρνω μαζί μου έχω πάντα το concealer, καθώς το σπυράκι μπορεί να εμφανίστεί όποτε εκείνο θέλει. Όταν χρειαστεί το βγάζω και εξαφανίζω και την παραμικρή ατέλεια.

Θα πρέπει ακόμα να σας πω ότι έχω έντονους κύκλους και δυσκολεύτηκα αρκετά μέχρι να βρω την απόχρωση που μου ταιριάζει. Αν κι εσείς αντιμετωπίζετε ανάλογο θέμα, σας συμβουλεύω να δοκιμάζετε προϊόντα και να τα βλέπετε σε φυσικό φως πώς σας καλύπτουν και όχι μέσα στο κατάστημα ομορφιάς. Επιπλέον αφήστε μερικές ώρες να περάσουν για να δείτε αν κάθεται καλά στο δέρμα σας-δε σπάει, δεν απορροφάται εύκολα. Αν έχετε έντονους κύκλους προτιμήστε αποχρώσεις που έχουν μέσα πορτοκαλί χρώμα, αυτές θα σας προσφέρουν κάλυψη και όχι τα ανοιχτόχρωμα concealer-αυτά είναι κυρίως για να δίνουν φως στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Extra Tip: Αν τύχει κάποια φορά και το concealer σας σπάει, εφαρμόστε από πάνω ελάχιστη κρέμα ματιών ή ακόμη και serum. Δώστε ένα boost ενυδάτωσης στην περιοχή και με ταμποναριστές κινήσεις στρώστε το προϊόν, για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

[gallery-717276]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.