ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Νεανικό και λαμπερό δέρμα τη νέα χρονιά: H θεραπεία για την αντιγήρανση που πρέπει να γνωρίζετε


Σταυρούλα Γιαννούλη

8 Ιανουαρίου 2023

Νεανικό και λαμπερό δέρμα τη νέα χρονιά: H θεραπεία για την αντιγήρανση που πρέπει να γνωρίζετε
Η τεχνική του Microneedling έρχεται για να αλλάξει όλα όσα γνωρίζατε για την φροντίδα του δέρματός σας

Η αρχή κάθε νέας χρονιάς δίνει μια ιδανική ευκαιρία για να θέτουμε στόχους για τον εαυτό μας. Με αυτή τη σκέψη ως βάση, θέλησα να σας μιλήσω για μια θεραπεία που αξίζει την προσοχή σας. Ο χρόνος είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στη ζωή. Καθώς περνά, αφήνει πίσω του σοφία και πείρα. Αυτή είναι η μία του όψη. Η άλλη του όψη, αφήνει πίσω της σημάδια κούρασης στο πρόσωπο. Το δέρμα αρχίζει σταδιακά να «κοιμάται» και να μην ενεργεί με ζωντάνια. Τα επίπεδα του κολλαγόνου μειώνονται και η θαμπάδα κάνει την εμφάνισή της.

Η τεχνική του Microneedling έρχεται για να αλλάξει όλα όσα γνωρίζατε για την φροντίδα του δέρματός σας. Η φιλοσοφία αυτής της τεχνικής βασίζεται στην πεποίθηση ότι η λάμψη του δέρματος ξεκινά από «μέσα». Η δράση της γίνεται ορατή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Jenny.Gr

Πώς γίνεται η θεραπεία και ποια είναι τα οφέλη της

Στόχος του Microneedling είναι να βοηθήσει την επιδερμίδα να παράγει κολλαγόνο με φυσικό τρόπο, διεγείροντας την μικροκυκλοφορία. Η διαδικασία είναι ανώδυνη. Στο δέρμα προκαλούνται μικρο-τραυματισμοί χειροκίνητα, ενώ κατά τη διάρκεια της θεραπείας, απλώνεται στο δέρμα ένα gel ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του δέρματός σας. Την ίδια στιγμή, μικροβελόνες βοηθούν τα θρεπτικά συστατικά να εισχωρήσουν στις κατώτερες στοιβάδες. Μετά την εφαρμογή, παρέχονται στον πελάτη ειδικά προϊόντα για την φροντίδα του δέρματός του.

Jenny.Gr

Το Microneedling βοηθά την επιδερμίδα να «ξυπνήσει» και της δίνει boost για να κάνει «δουλειά» αθόρυβα αλλά συστηματικά. Ανάμεσα στα πολυάριθμα οφέλη της είναι η βαθιά ενυδάτωση, σύσφιγξη και αναδόμηση του δέρματος, η επούλωση των σημαδιών από ακμή, η λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, η μείωση της ορατότητας των πόρων και η ενίσχυση του τόνου της επιδερμίδας.

Μετά τη θεραπεία

Αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας, το δέρμα είναι κόκκινο και ευαίσθητο και μοιάζει ελαφρώς ηλιοκαμένο. Μια ημέρα μετά την θεραπεία, το δέρμα έχει επουλωθεί, ενώ μετά από τρεις ημέρες, το μεγαλύτερο μέρος του ερεθισμού έχει εξαφανισθεί.

Tο Μicroneedling είναι επένδυση

Το Microneedling είναι μια επένδυση που δείχνει την αξία της στο πέρασμα του χρόνου. Όταν η θεραπεία γίνεται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο και, εσείς περιποιείστε καθημερινά την επιδερμίδα σας με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, πίνετε πολύ νερό, τρέφεστε υγιεινά και κοιμάστε επαρκώς, τότε η νεανική όψη δεν είναι ουτοπία. Το δέρμα έχει λάβει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να είναι δραστήριο σε καθημερινή βάση.

Jenny.Gr

Η λάμψη της επιδερμίδας ξεκινά από μέσα. Είναι το αποτέλεσμα υγιεινών συνηθειών και συστηματικής φροντίδας από ειδικούς. Δεν προκύπτει από την μία ημέρα στην άλλη, όμως, αν σήμερα κάνετε το πρώτο βήμα επιλέγοντας μια θεραπεία όπως είναι το Microneedling, σίγουρα θα απολαύσετε μια ανανεωμένη εικόνα στο άμεσο μέλλον.

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.stavroulagiannouli.gr


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.