ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Microneedling: Η τεχνική που λειαίνει τις ρυτίδες και συσφίγγει θεαματικά το δέρμα


11 Απριλίου 2021

Microneedling: Η τεχνική που λειαίνει τις ρυτίδες και συσφίγγει θεαματικά το δέρμα

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της δουλειάς μου είναι να αφουγκράζομαι τις ανάγκες των γυναικών και να προσπαθώ να βρίσκω την κατάλληλη τεχνική που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους. Καθόλου εύκολη διαδικασία, αλλά και τόσο συναρπαστική! Τον τελευταίο χρόνο, η πανδημία ανέτρεψε τα πάντα ακόμα και στην ομορφιά. Οι προτεραιότητες των γυναικών άλλαξαν αστραπιαία και η χρήση της προστατευτικής μάσκας επηρέασε όλο το τοπίο στην περιποίηση του προσώπου και το μακιγιάζ.

Το βλέμμα έγινε το σημείο που συγκεντρώνει όλη την προσοχή -και κατ’επέκταση τα φρύδια: έχω μιλήσει αρκετές φορές για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Microblading και τον τρόπο που «καδράρει» μοναδικά το βλέμμα σας δημιουργώντας φρύδια συμμετρικά και απόλυτα αρμονικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το δεύτερο σημείο που απασχολεί ιδιαιτέρως τις γυναίκες είναι η περιποίηση της επιδερμίδας που δεν αναπνέει σωστά κάτω από την μάσκα που φοριέται για ώρες. Το θαμπό και κουρασμένο δέρμα, με εμφανή τα σημάδια του χρόνου, μπορεί να αναδομηθεί με την τεχνική για την οποία θα ήθελα να σας μιλήσω μέσα από αυτό το άρθρο και το όνομά της είναι Microneedling.

jenny.gr

Στο Microneedling, με ένα ειδικό στυλό (needle pen) το οποίο έχει μικροβελόνες διαφορετικών διαμέτρων, γίνονται μικρο-διεισδύσεις στο δέρμα ώστε να απορροφηθεί από αυτό ένα πλούσιο κοκτέιλ βιταμινών και υαλουρονικού οξέος.

Το Microneedling, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και την μικροκυκλοφορία του δέρματος, το τονώνει, το συσφίγγει και το αναδομεί. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες λειαίνονται. Οι πόροι ελαχιστοποιούνται και μπορούν να επουλωθούν οι ουλές της ακμής. Ακόμα, το Microneedling βοηθά στη λείανση των ραγάδων και αφαιρεί τους υπερχρωματισμούς. 

jenny.gr

Μια ημέρα μετά την εφαρμογή της θεραπείας, το δέρμα θα είναι εντελώς επουλωμένο και μετά από 3 ημέρες, το μεγαλύτερο μέρος του ερεθισμού θα έχει εξαφανιστεί. Η θεραπεία συνιστάται σε άτομα από μεταξύ 30-40 ετών, μια φορά κάθε 6 μήνες. Σε άτομα άνω των 40 ετών, συνιστώνται συνολικά 3 θεραπείες που απέχουν μεταξύ τους 2 ή 3 εβδομάδες, 1 ή 2 φορές τον χρόνο.

Θεωρώ ότι με μια τέτοια θεραπεία, το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί. Το κοκτέιλ βιταμινών και το υαλουρονικό οξύ θα συμμαχήσουν για να δείτε το πρόσωπό σας να ακτινοβολεί υγεία. 

Είναι η ιδανική εποχή να επενδύσετε στην εικόνα του απολαμβάνοντας τα οφέλη μιας τέτοιας τεχνικής που επιλέγουν αρκετές γυναίκες αυτή τη στιγμή. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα αληθινό δώρο!

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της!

Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422

www.stavroulagiannouli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.