ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Κιάρα Φεράνι: To graphic liner που έκανε για το show του Dior μαγνήτισε όλα τα βλέμματα


Ελένη Τσούτση

4 Ιουλίου 2023

Κιάρα Φεράνι: To graphic liner που έκανε για το show του Dior μαγνήτισε όλα τα βλέμματα
Instagram/@Chiara Ferragni
H Κιάρα Φεράνι μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας με το τελευταίο της eye look

H Κιάρα Φεράνι είναι το απόλυτο beauty icon. Η αναζήτηση έμπνευσης στο μακιγιάζ δεν είναι εύκολη αλλά ευτυχώς υπάρχει η Κιάρα που έχει πάντα κάτι φρέσκο να μας δείξει. Το αγαπημένο fashion girl ταξίδεψε στο Παρίσι με αφορμή την εβδομάδα Haute Couture και παρευρέθηκε στο front row του Christian Dior.

Έκλεψε όλα τα βλέμματα με μια minimal λευκή δημιουργία που είχε την υπογραφή του οίκου, ενώ το μακιγιάζ της αξίζει βραβείο. Το εντυπωσιακό graphic liner δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο αφού έκανε τα γαλάζια της μάτια ακόμη πιο έντονα. Το πρόσωπό της είχε μια ξεχωριστή δυναμική και το eye look με το μαύρο περίγραμμα στο κέντρο του βλεφάρου να δημιουργεί ένα statement σημείο.

Η επιδερμίδα της είχε ένα απαλό λαμπερό φινίρισμα, ενώ για τα χείλη επέλεξε μια nude απόχρωση (που έχει εμμονή) για να κρατήσει την ισορροπία στο μακιγιάζ. Αν θέλεις και εσύ να αντιγράψεις το makeup look της Κιάρα, μπορείς μόνο με ένα μαύρο μολύβι, αν θέλεις κάτι πιο καλοκαιρινό, επέλεξε ένα κίτρινο, μπλε ή λευκό χρώμα.

To graphic eyeliner είναι μια από τις τάσεις με λιτές, γεωμετρικές γραμμές και αξίζει να δοκιμάσεις. Εντυπωσιακό, αλλά παράλληλα αρκετά μίνιμαλ, ήρθε η στιγμή να ξεφύγεις από το συνηθισμένο μακιγιάζ ματιών και να τολμήσεις ένα διαφορετικό eyeliner αυτό το καλοκαίρι.

Jenny.Gr
Instagram/@Chiara Ferragni

Δες στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα beauty looks του show Dior:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.