ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Χέιλι Μπίμπερ: Το αγαπημένο της μολύβι χειλιών είναι super οικονομικό και θα το λατρέψεις


Ελένη Τσούτση

4 Σεπτεμβρίου 2023

Χέιλι Μπίμπερ: Το αγαπημένο της μολύβι χειλιών είναι super οικονομικό και θα το λατρέψεις
Instagram/@ rhode
H Χέιλι Μπίμπερ βρήκε το καλύτερο lip liner της αγοράς που θα θέλεις και εσύ

H Χέιλι Μπίμπερ μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μετά το νέο λανσάρισμα που έκανε στην εταιρεία της, Rhode. Τα χείλη της δείχνουν πάντα τόσο ζουμερά και sexy και εκτός από τα πλούσια lip glosses που εφαρμόζει, το μυστικό της κρύβεται και στο μολύβι χειλιών.

Στα video tutorials που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο TikTok δείχνει πως δημιουργεί το υπέροχο glow makeup που έγινε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις το 2023. Η λεπτομέρεια όμως κάνει την διαφορά είναι τόσο το το lip balm του δικού της brand, strawberry glaze και για να τονίσει και να χαρίσει σχήμα στα χείλη χρησιμοποιεί Lip Pencil “Nude Truffle” της NYX Professional Makeup.

Jenny.Gr

Το συγκεκριμένο μολύβι χειλιών σου επιτρέπει να προσδιορίσεις το περίγραμμα των χειλιών σου. Έχει απαλή υφή ώστε να εφαρμόζεται εύκολα. Τα χείλη είναι πιο γεμάτα, επομένως η εφαρμογή του κραγιόν είναι πιο ακριβής.

Jenny.Gr
@HAILEYBIEBER/INSTAGRAM

Το εφαρμόζεις σε καθαρά χείλη, ιδανικά αφού έχεις κάνει απολέπιση. Σχεδιζεις το περίγραμμα των χειλιών από το κέντρο προς τις άκρες και τέλος εφαρμόζεις το αγαπημένο σου κραγιόν ή gloss. Το αποτέλεσμα είναι λαμπερό και τα χείλη γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του μακιγιάζ σου!

@haileybieber Strawberry Glaze Peptide Lip Treat launches 8/28 at 9am pst. 🍓☺️ @rhode skin ♬ original sound - Annie Korzen

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.