UPDATE

Η Χέιλι Μπίμπερ με "latte" μακιγιάζ και cut out φόρεμα στην καλύτερη εμφάνιση του καλοκαιριού


Τόνια Τζάφερη

18 Ιουλίου 2023

Η Χέιλι Μπίμπερ με "latte" μακιγιάζ και cut out φόρεμα στην καλύτερη εμφάνιση του καλοκαιριού
@haileybieber/ instagram
Η ιδρύτρια της "Rhode Skin' δεν σταματά να δημιουργεί τάσεις και να κάνει το ΤikTok να παραληρεί

Η Χείλι Μπίμπερ είναι εκείνη η περίπτωση celebrity που δεν ακολουθεί τάσεις, αλλά τις δημιουργεί. Μία της και μόνο εμφάνιση είναι αρκετή, για να ενθουσιάσει και να εμπνεύσει τους χρήστες προκειμένου να ακολουθήσουν τα (επιτυχημένα) βήματά της.

Θα θέλαμε πολύ χρόνο για να μετρήσουμε τις φετινές επιλογές που η ίδια φόρεσε και μέσα σε μια ημέρα τις είδαμε να κυκλοφορούν παντού. Από νύχια, μαλλιά, μακιγιάζ, ακόμη και smoothies, η Χέιλι Μπίμπερ κάτι κάνει καλά και το αποδεικνύει για μία ακόμη φορά.

Η πρόσφατη εμφάνισή της, συγκαταλέγεται ξανά σε αυτές που ξεχώρισαν τις τελευταίες ημέρες, και όχι άδικά. Το "latte" μακιγιάζ της, το οποίο έχει γίνει το απόλυτο trend του καλοκαιριού, απογειώνει την καλοκαιρινή της εμφάνιση, όπως και τα εντυπωσιακά cut out φορέματά της.

Jenny.Gr
@haileybieber/ instagram


Η ίδια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, πώς δημιούργησε το μακιγιάζ της βήμα - βήμα. Ένα look σε γήινους και φυσικούς τόνους, ιδανικό για τις ζεστές ημέρες. Η βάση είναι πολύ φυσική και ανάλαφρη, χρησιμοποιώντας φυσικά της δικά της προϊόντα Rhode Skin, αλλά και την τεχνική «underpainting», η οποία κυριαρχεί στο contouring. Στη συνέχεια αναδεικνύει τα μάτια της, με μια σκιά σε καφέ (latte) απόχρωση, και ολοκληρώνει το υπόλοιπο look σε ίδιες γήινες αποχρώσεις.

@haileybieber Latte Makeup 🥛☕️☕️ but let’s make it head to toe ✨ @rhode skin ♬ Beat - beaty


Τα μαλλιά της, στο κλασικό sleek bun της, την κρατούν δροσερή και άνετη, ενώ τα κοσμήματα δεν λείπουν ποτέ από επάνω της. Και ενώ θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πολύ ακόμη με περιγραφές που αφορούν την εμφάνισή της, παρακάτω μπορείς να την χαζέψεις με την ησυχία σου.

Jenny.Gr
@haileybieber/ instagram


Η quite luxury αισθητική της, καταφέρνει να κερδίσει τους θαυμαστές της και όχι μόνο, ενώ το TikTok δεν σταματά να «υμνεί» τις επιλογές της. Στα σχόλια του βίντεο, δεν έλειψαν και εκείνα από την Kylie Jenner, και την Justine Skye:

«Τους έχεις φάει όλους, δεν χόρτασες πια;»

Jenny.Gr
@haileybieber/ instagram