ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Η Χέιλι Μπίμπερ κάνει χαμό με το μπικίνι της - Απόκτησέ το τώρα και εσύ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Ιουλίου 2023

Shopping Alert: Η Χέιλι Μπίμπερ κάνει χαμό με το μπικίνι της - Απόκτησέ το τώρα και εσύ
Instagram/haileybieber
Η τριγωνομετρία κατά Χέιλι Μπίμπερ

Οι διακοπές ξεκίνησαν για το supermodel και επιχειρηματία Χέιλι Μπίμπερ. Η Χέιλι αρχικά μπήκε στο γιοτ και απέπλευσε για την Νότια Γαλλία, ενώ στη συνέχεια επέλεξε τα Hamptons για να γιορτάσει μαζί με τις φίλες της Κένταλ Τζένερ και Κιμ Καρντάσιαν την 4η Ιουλίου. Τι κοινό είχαν αυτές οι δύο εξορμήσεις; Μα φυσικά το αγαπημένο της στιλ μπικίνι, που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Η Χέιλι που αγαπάει τη 90’s αισθητική και μας το έχει δείξει ουκ ολίγες φορές με τα street style look της, που αφήνουν εποχή και δημιουργούν τάσεις. Όμως ένα συγκεκριμένο μπικίνι έχει καταφέρει και έχει στεφθεί βασιλιάς της beachwear γκαρνταρόμπας του supermodel. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το minimal τριγωνάκι με τα κορδονάκια στο κάτω μέρος.

Τα μπικίνι σε στιλ τριγωνάκι έχουν φανατικό κοινό ανάμεσα στις celebrities, όπως η Έλσα Χοσκ και η Κάια Γκέρμπερ. Δεν κρύβουν τίποτα, σου δίνουν απόλυτη ελευθερία και μπορούν να συνδυαστούν με πολλά στιλ από την beachwear γκαρνταρόμπα σου. Εμείς επιλέξαμε τα μπικίνι σε στιλ τριγωνάκι, των οποίων το χρώμα συνηθίζει να φοράει η Χέλι και σας τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Καλά ψώνια!

1. Mission Swim - Τρίγωνο μπικίνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Etam - Τρίγωνο μπικίνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Bond-eye - Γυναικείο μπικίνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Meyia - Μαγιό μπικίνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. MC2 Saint Barth - Τρίγωνο μπικίνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Δείτε όλα τα μπικίνι μαζί στην παρακάτω gallery και επιλέξτε το αγαπημένο σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.