CELEBRITIES

Κιμ Καρντάσιαν: Πώς η αποτυχία της στις εξετάσεις της Νομικής την έφερε πιο κοντά με την κόρη της


Τόνια Τζάφερη

3 Ιουλίου 2023

Κιμ Καρντάσιαν: Πώς η αποτυχία της στις εξετάσεις της Νομικής την έφερε πιο κοντά με την κόρη της
@kimkardashian
Μια ακόμη εμπειρία της Κιμ έγινε viral, και αυτή τη φορά για τους σωστούς λόγους

Αν για έναν λόγο έχει γίνει διάσημη η Κιμ Καρντάσιαν πέρα από την εμφάνιση της, είναι το γεγονός πως μοιράζεται ιστορίες από τη ζωή της. Οι storytelling ικανότητες της, είναι τις περισσότερες φορές εξαιρετικά καλές, και αφορούν κάθε πτυχή της ζωής της. Από την καριέρα, την επιχειρηματικότητα, την οικογένεια, τις σχέσεις, την διασημότητα.

Κάθε ιστορία της, έχει να αφήσει και κάτι στο κοινό της, είτε είναι σημαντικό -είτε όχι. Και αυτή τη φορά, η Κιμ Καρντάσιαν παραχώρησε μια μακροσκελή συνέντευξη και φωτογράφηση στην Ιταλική Vogue, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με την μεγαλύτερη κόρη της, την 10χρονη Nόρθ.

Οι δυο τους διασκεδάζουν τους fan, μέσα από βίντεο του TikTok, στα οποία φαίνεται να έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις, και να είναι αρκετά κοντά η μια στην άλλη. Ένα από τα γεγονότα, που έφερε μητέρα και κόρη πιο κοντά, είναι και η αποτυχία της Καρντάσιαν στις εξετάσεις της Νομικής.

Jenny.Gr


Η Κιμ στην προσπάθεια της να γίνει δικηγόρος, χρειάστηκε να δώσει εξετάσεις στο πρώτο έτος, οι οποίες συχνά αποκαλούνται και ως «baby bar», καθώς δίνονται από πρωτοετείς, που δεν συμμετέχουν στα μαθήματα του Πανεπιστημίου, αλλά δέχονται ιδιωτικές διαλέξεις. Για να καταφέρει να περάσει τις εξετάσεις, η Κιμ χρειάστηκε να δώσει 3 φορές, και μάλιστα πρόκειται για μια εξέταση που κρατά έως και 7 ώρες. Στόχος ήταν να συγκεντρώσει σκορ 560 μορίων. Τις πρώτες δυο φορές όμως απέτυχε, με αποτέλεσμα να ξεσπά σε δάκρυα και απογοήτευση, ακόμη και αν η κόρη της ήταν μπροστά.

Το να δείξει αυτήν την ευάλωτη πλευρά στην κόρη της ωστόσο, ήταν ένα γεγονός που τις έφερε πιο κοντά και τις ένωσε ακόμη περισσότερο, όπως η ίδια ισχυρίστηκε.

«Το να με βλέπει η κόρη μου να κλαίω και να αποτυγχάνω, ήταν ένα γεγονός που την έκανε να καταλάβει ότι δεν διαφέρουμε καθόλου. Και εκείνη ανησυχεί για τα τεστ που έχει να δώσει. Όταν με είδε τελικά να κλαίω από χαρά, κατάλαβε πόσο σημαντικές είναι οι προσωπικές επιτυχίες», δήλωσε η Κιμ. «Για πολύ καιρό της ήταν δύσκολο να καταλάβει γιατί κάθομαι και διαβάζω τόσες ώρες», συμπλήρωσε.

Πλέον η κόρη της, παίρνει τις προσωπικές επιτυχίες πολύ πιο σοβαρά, ενώ σύμφωνα με την διάσημη celebrity, αυτή η ιστορία τις έφερε πολύ πιο κοντά, υπενθυμίζοντας πως είναι οκέι να μοιραζόμαστε τις αποτυχίες μας, με την οικογένεια μας. Τέλος, οι εξετάσεις της Κιμ για την Νομική, είχαν προκαλέσει και το ενδιαφέρον των διεθνή μέσων, ενώ σύμφωνα με την ίδια κατάφερε να περάσει την 3η και τελευταία της ευκαιρία, δίνοντας μια ακόμη 7ωρη εξέταση, στην οποία συμμετείχε με πυρετό και εξουθενωμένη, καθώς είχε covid.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.