CELEBRITIES

Η Kim Kardashian, με αέρα Old Hollywood στην ιταλική Vogue, μιλά για όλα: «Ως τώρα, τίποτα δεν έχει καταφέρει να με σπάσει»


JTeam

26 Ιουνίου 2023

Η Kim Kardashian, με αέρα Old Hollywood στην ιταλική Vogue, μιλά για όλα: «Ως τώρα, τίποτα δεν έχει καταφέρει να με σπάσει»
Από τον έρωτα και την οικογένεια, ως τη νεαποκτηθείσα αυτοπεποίθησή της, η Kim μίλησε για όλα

Η Kim Kardashian είναι αυτή που είναι: reality star, επιχειρηματίας, φοιτήτρια νομικής, ηθοποιός, μητέρα, γυναίκα – είτε τη λατρεύεις, είτε τη μισείς, είτε λατρεύεις να τη μισείς, το σίγουρο είναι πως και την ξέρεις, και ξέρεις ότι, εντάξει, δουλεύει σκληρά. Την είδες να γίνεται από οργανώτρια ντουλάπας (ούτε καν βοηθός) της Paris Hilton, business mogul. Γνωρίζεις τις καλύτερες και τις χειρότερες προσωπικές στιγμές της, ανεξάρτητα από το πόσο φανατικά την παρακολουθείς και αναγνωρίζεις ότι έχει αφήσει το δικό της στίγμα στη σύγχρονη ποπ κουλτούρας.

Η Kim φωτογραφήθηκε με αέρα Old Hollywood και χάρισε ένα iconic εξώφυλλο στην ιταλική Vogue. Ντύθηκε με Dolce & Gabbana, πόζαρε στον φακό του Rafael Pavarotti και μίλησε για όλα: τον έρωτα, την οικογένεια, τις επιχειρήσεις και το όνειρο να γίνει δικηγόρος.

Jenny.Gr

Αυτήν τη στιγμή, είναι πιο ο εαυτός της από ποτέ. «Νιώθω λες και ξαναγεννήθηκα», δήλωσε. «Η αυτοπεποίθηση που είχα παλιά, προερχόταν από έναν σύντροφο, του οποίου η γνώμη είχε τεράστια σημασία. Όταν συμβαίνει αυτό, κάπως χάνεις τη δική σου. Τώρα, είμαι σε μία φάση που απλώς θέλω να κάνω το σωστό».

Jenny.Gr

«Θέλω να εκτιμήσω τους πάντες και τα πάντα, να κοιτάξω μόνο τη δουλειά μου και να δώσω αξία στις σχέσεις με τα παιδιά μου. Σχετικά με το τι θέλω να αφήσω πίσω, ε, δεν είμαι άτομο που ξεχνά από πού ήρθε. Είμαι ευγνώμων για όλα».

Jenny.Gr

Έχει πάει σε μέντιουμ και το λέει περήφανα. «Είχαμε μία συνάντηση, όχι πολύ καιρό πριν, και μυ είπε πως η ψυχή μου είχε κάνει τόση δουλειά στις προηγούμενες ζωές της, που ο τρόπος που διαχειρίζομαι το στρες και την πίεση τώρα, είναι ξεκάθαρος. Γι’ αυτό και μπορώ να διαχειριστώ τόσα», εξήγησε. «Πράγματι, σε περιόδους κρίσης θα αγχωθώ, αλλά ξέρω να λύνω προβλήματα για πολλούς, σε καταστάσεις ανάγκης. Ως τώρα, τίποτα δεν έχει καταφέρει να με σπάσει».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στη Vogue Italia

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.