CELEBRITIES

Η Kim Kardashian στο εξώφυλλο του TIME: «Αισθάνομαι ότι, εντάξει, τα κατάφερα»


Τόνια Τζάφερη

22 Ιουνίου 2023

Η Kim Kardashian στο εξώφυλλο του TIME: «Αισθάνομαι ότι, εντάξει, τα κατάφερα»
Η SKIMS ξεχώρισε στη λίστα με τις πιο επιδραστικές εταιρείες για το 2022 και η Kim K μιλά για όλα

Όση κριτική και αν δέχεται η Kim Kardashian, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο καλά τα έχει πάει σε θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα. Mόνο το πρόσφατο εγχείρημα της, η εταιρεία SKIMS με προϊόντα εσωρούχων, σκαρφάλωσε στην κορυφή με 3,2 δισ. δολάρια για το 2022. Να σημειωθεί πως λανσαρίστηκε μόλις 4 χρόνια πριν, δηλαδή το 2019.

Το περιοδικό TIME, όπως κάθε χρόνο ξεχωρίζει και επιλέγει, τις top 100 εταιρείες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο κοινό, και η SKIMS της Kardashian είναι μια από τις εταιρείες που φιγουράρουν στις υψηλές θέσεις της συγκεκριμένης λίστας. Με αφορμή την επιτυχία αυτή, η Kim φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο, έδωσε και συνέντευξη και μιλά ανοιχτά για την καριέρα της, την επιχειρηματικότητα, αλλά και την άκρως επιτυχημένη εταιρεία της.

Jenny.Gr
@skims

Η 42χρονη reality star κοσμεί λοιπόν το εξώφυλλο του τεύχους Time 100 Most Influential Companies, ενώ παράλληλα παρατηρούμε πως η SKIMS ανταγωνίζεται εταιρείες όπως η Taco Bell, η Disney και το TikTok.

«Αισθάνομαι ότι, εντάξει, τα κατάφερα», δηλώνει αρχικά η Kim. «Μου αρέσει πάντα να τα βλέπω πάνω μου (τα προϊόντα). Μπορώ να καταλάβω απόλυτα πότε μου ξεφεύγει κάτι», συμπλήρωσε η celebrity, θέλοντας να δείξει πως δίνει και την παραμικρή προσοχή στην λεπτομέρεια.

Η εταιρεία αναμένεται να επεκταθεί το ερχόμενο φθινόπωρο, καθώς θα κυκλοφορήσει μια σειρά ανδρικών loungewear. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει εσώρουχα και σουτιέν, ενώ την Πέμπτη θα λανσάρει συλλογή με αθλητικά ρούχα.

Σε άλλα σημεία της συνέντευξης, αναφέρεται πως η ίδια έχει δοκιμάσει πάνω από 7.000 ρούχα από τότε που ξεκίνησε την επιχείρησή της, ενώ μιλά και για τις άλλες επιχειρήσεις της, την SKKN, σειρά περιποίησης δέρματος, και την SKKY, εταιρεία επενδύσεων.

Jenny.Gr
@skims


Ωστόσο η Kim Kardashian εξακολουθεί να δείχνει την ανασφάλεια της σχετικά με το θέμα του χρόνου, δηλώνοντας πως «ίσως στα 50 μου, δεν θα θέλω να ποζάρω με το εσώρουχό μου, γι' αυτό θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δείχνουμε όσο πιο νέες γίνεται. Δεν πρόκειται να βγούμε έξω χωρίς να προσπαθήσουμε».

Μπορείς να δεις εδώ, ολόκληρη τη συνέντευξη της Kim Kardashian στο ΤΙΜΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.