CELEBRITIES

#JeSuisKimK: Η Kim Kardashian φοβάται πως το επώνυμό της θα πεθάνει


JTeam

25 Μαΐου 2023

#JeSuisKimK: Η Kim Kardashian φοβάται πως το επώνυμό της θα πεθάνει
Instagram @kimkardashian
Τι κάναμε για να μας αξίζει ένας κόσμος χωρίς Kardashians;

H Kim Kardashian είναι προβληματισμένη. Στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του ριάλιτι The Kardashians, μίλησε για κάτι που την αγχώνει και δείχνει ότι δεν διαφέρει πολύ από τον boomer θείο σου στο χωριό. Η Kim φοβάται ότι το επώνυμό της θα σβήσει, αν ο αδελφός της, ο Rob, δεν κάνει γιο.

«Ξέρετε κάτι, παιδιά; Αν ο Robert δεν κάνει γιο, το όνομα Kardashian πέθανε για πάντα», είπε στον Scott Disick και την Khloe, που νόμιζαν ότι κάνει πλάκα. «Δεν αστειεύομαι», πρόσθεσε.

Πώς θα ήταν ένας κόσμος χωρίς Kardashians, άραγε; Η Kim απάντησε και σε αυτό.

«Μπορώ να σκεφτώ πολλά πράγματα που θα έλεγε ο κόσμος. Σίγουρα θα είχε λιγότερο δράμα».

Η Khloe προσπάθησε να την καθησυχάσει, καθώς ήταν πανικόβλητη. «Άσε με να σου πω κάτι για τους άνδρες», της είπε. «Μπορούν να κάνουν παιδιά μέχρι να φτάσουν 90 χρονών. Έχουμε χρόνο για τον Rob. Θα γίνει. Περίμενε λίγο». Τι άλλο να της έλεγε κι αυτή;

Η οικογένεια έχει πάρα πολλά παιδιά – μόνο η Kendall δεν έχει γίνει μάνα, ακόμη. Η Kourtney έχει τον Mason, την Penelope και τον Reign με τον Disick, η Kim έκανε τη North, τον Saint, τον Psalm και τη Chicago με τον Kanye, η Khloe έχει την True και ένα αγοράκι που ακόμη δεν ξέρουμε πώς λέγεται ενώ, τέλος, η Kylie, έχει τη Stormie και τον Aire. Κι ο Rob, έχει μόνο μία κόρη, την Dream. Τα δώδεκα (12) εγγόνια της Kris Jenner, έχουν το επώνυμο των μπαμπάδων τους και η μοναδική μικρή Kardashian είναι η τελευταία. Αν, λοιπόν, ο Robert δεν αποκτήσει γιο και εκείνη κάνει παιδιά τα οποία θα πάρουν το όνομα του πατέρα, τέλος το επώνυμο της οικογένειας που αγαπήσαμε (ή λατρέψαμε να μισούμε).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.