CELEBRITIES

Η Kim Kardashian και βγάζει σέλφι με τη γάτα του Karl Lagerfeld και πηγαίνει στο Met Gala


JTeam

28 Απριλίου 2023

Η Kim Kardashian και βγάζει σέλφι με τη γάτα του Karl Lagerfeld και πηγαίνει στο Met Gala
Instagram @kimkardashian
Ποια πτώση των Kardashians;

Μπορεί να γίνεται συχνά λόγος για την πτώση της αυτοκρατορίας των Kardashians, όμως η Kim παραμένει ακλόνητη σαν βράχος. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να παραμένει στην επικαιρότητα, είτε λόγω των Skims, είτε με τα TikToks που κάνει με την κόρη της, είτε επειδή αγόρασε κολιέ που ανήκε στην Diana, μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του Harry. Τώρα, όλοι μιλάνε για τις φήμες περί απουσίας όλης της οικογένειάς της από το Met Gala – κι ήρθε να τις διαψεύσει, με τον αγαπημένο της τρόπο: Μία selfie με την πάμπλουτη γάτα του Karl Lagerfeld, τη Choupette.

«Βγήκα ραντεβού με τη @choupetteofficiel στο Παρίσι», έγραψε στο Instagram. «Μετά, περάσαμε λίγο χρόνο στο γραφείο του @karllagerfeld για έμπνευση, για το Met».

Υπονοεί ότι θα φορέσει Chanel; Κανείς δεν ξέρει.

Για celebrities όπως οι Kardashians, το Met Gala αποτελεί προσωπικό μέσο προώθησης του προσωπικού τους brand. Είναι, επίσης, ένα είδος συμφωνίας που συμφέρει τόσο τους ίδιους, όσο και το Met – η Anna Wintour και η Kim εξαρτώνται η μία από την άλλη, καθεμία για το δικό της πρότζεκτ. Κι ας μην ξεχνάμε ότι κάποτε, η Kardashian θεωρούταν υπερβολικά χαμηλού επιπέδου για να είναι καλεσμένη στο event. Πού βρίσκεται τώρα; Μαζί με την ελίτ της μόδας, δηλαδή τη Choupette.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.