ΣΤΙΛ FASHION NEWS

SKIMS: Brooke Shields, Juliette Lewis και ένα iconic cast ποζάρει στη νέα καμπάνια της Kim Kardashian


Μάρθα Κουμπάνη

20 Σεπτεμβρίου 2022

SKIMS: Brooke Shields, Juliette Lewis και ένα iconic cast ποζάρει στη νέα καμπάνια της Kim Kardashian
Από την iconic Brooke Shields και την Juliette Lewis, στην Chelsea Handler, την Indya Moore, την Cassie και την Becky G ποζάρουν για τη νέα καμπάνια SKIMS της Kim Kardashian

«Παιδιά, αυτά είναι τα πιο άνετα σουτιέν που θα φορέσετε ποτέ», είπε η Kim Kardashian δίνοντας στον κόσμο μια γεύση από το τελευταίο λανσάρισμα τoυ shapewear brand της. Η reality star και επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι η SKIMS θα κυκλοφορήσει μια συλλογή από σουτιέν στις 27 Σεπτεμβρίου.

Σε όλο το teaser βίντεο της μάρκας, εμφανίζεται μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων φορώντας τα σουτιέν σε πολλούς διαφορετικούς ουδέτερους τόνους.«Τα τελευταία τρία χρόνια, αναπτύσσουμε ένα καινοτόμο σύστημα σουτιέν χρησιμοποιώντας την καλύτερη τεχνολογία, σχεδιάζοντας επιλογές για κάθε ανάγκη», ανέφερε η SKIMS σε δήλωση. Το brand μοιράστηκε επίσης ότι η νέα σειρά σουτιέν διαθέτει άνετα, μαλακά υλικά που παρέχουν βέλτιστο σχήμα και υποστήριξη που αισθάνεται χωρίς ραφές.

Σήμερα κυκλοφόρησε η καμπάνια με το εντυπωσιακό cast μοντέλων, ηθοποιών και καλλιτεχνών όλων των ηλικιών, μεγεθών και σχημάτων: Από την iconic Brooke Shields και την Juliette Lewis, στην Chelsea Handler, την Indya Moore, την Cassie και την Becky G, οι διάσημες γυναίκες πόζαραν στον φακό της Vanessa Beecroft Μάλιστα οι ίδιες μοιράστηκαν πώς αισθάνονται η καθεμία για το στήθος τους.

Ενώ η SKIMS προσέφερε ήδη bralettes, η εισαγωγή των underwire σουτιέν έρχεται με στόχο να συνδυάσει την άνεση και την ευκολία ενός bralette σε συνδυασμό με το σχήμα και τη στήριξη ενός underwire σουτιέν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.