ΣΤΙΛ FASHION NEWS

SKIMS: Η Kim Kardashian επιστρατεύει Heidi, Tyra, Alessandra και Candice για τη νέα της καμπάνια


Μάρθα Κουμπάνη

5 Απριλίου 2022

SKIMS: Η Kim Kardashian επιστρατεύει Heidi, Tyra, Alessandra και Candice για τη νέα της καμπάνια
Για την τελευταία της καμπάνια κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερα super models, τους πιο διάσημους πρώην αγγέλους της Victoria's Secret: Heidi Klum, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio και Candice Swanepoel

Η Kim Kardashian συνεχίζει να αποδεικνύει ότι η σειρά ρούχων της, SKIMS, είναι κάτι περισσότερο από μια επωνυμία που αγαπούν οι celebrities. Στα δυόμισι χρόνια που δραστηριοποιείται στην επιχείρηση, κέρδισε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, συνεργάστηκε με τη Fendi για μια συνεργασία που εξαντλήθηκε αμέσως και τώρα για την τελευταία της καμπάνια κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερα super models της OG: Heidi Klum, Tyra Banks , Alessandra Ambrosio και Candice Swanepoel.

Αν και είναι όλες πρώην άγγελοι της Victoria's Secret, αυτή είναι η πρώτη φορά που πρωταγωνιστούν όλες μαζί σε μια καμπάνια. Δεν υπάρχει άλλο κατάλληλο όνομα για την καμπάνια εκτός του "Icons", αλλά ενώ είναι εμβληματική για κάποιους, για κάποιους δεν είναι αρκετά συμπεριληπτική. «To γεγονός ότι η Kim που προσλαμβάνει πρώην μοντέλα της Victoria's Secret έρχεται σε αντίθετη με το μήνυμά «Skims Fits Everybody»», ανέφερε ένα tweet. Αλλά για την Kim, ήταν ένας «πλήρης κύκλος». Για την συνεργασία της με τα διάσημα μοντέλα είπε πως κάθεμία από αυτές τις γυναίκες «έχει διαδραματίσει έναν τόσο ξεχωριστό και διαρκή ρόλο στη διαμόρφωση της βιομηχανίας».

Στην καμπάνια, τα μοντέλα ποζάρουν φορώντας διαφορετικές αποχρώσεις της αγαπημένης συλλογής «Fits Everybody» Skims, της signature συλλογής του brand, με μαλακά σουτιέν, εσώρουχα, κορμάκια. Αν και αυτή η καμπάνια μπορεί να μην περιλαμβάνει όλα τα σώματα, η συλλογή στην πραγματικότητα φτάνει μέχρι το μέγεθος 4Χ και ταιριάζει σε πολλούς διαφορετικούς σωματότυπους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS