ΣΤΙΛ

10+1 floral φορέματα για τις πιο κομψές και δροσερές εμφανίσεις


Μάρθα Κουμπάνη

4 Απριλίου 2022

10+1 floral φορέματα για τις πιο κομψές και δροσερές εμφανίσεις
Τίποτα δεν συναγωνίζεται τη θηλυκότητα ενός floral φορέματος, ειδικά την άνοιξη

Τα prints παίζουν έναν εκπληκτικά σημαντικό ρόλο σε μία εμφάνιση. Ειδικά, φέτος, οι επιλογές και τα trends είναι τόσα πολλά, που δεν πρόκειται να βαρεθείτε ούτε στιγμή.

Τίποτα όμως δεν συναγωνίζεται τη θηλυκότητα ενός floral φορέματος, που συνδυάζει ρομαντισμό με boheme vibes. Το 2022 τα λουλούδια τείνουν να είναι μεγάλα, ελαφρώς αφηρημένα και σε 70s vibes. Πολλές φορές μπερδεύονται με λαχούρια ή έχουν χρώματα ακουαρέλας και θυμίζουν πίνακα ιμπρεσιονιστή ζωγράφου.

Μίνι, μίντι, μάξι, με βολάν ή χωρίς, είναι το κομμάτι-κλειδί της εποχής, αφού φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ και σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Είναι τόσο ευκολοφόρετα και ευέλικτα που μπορούν να φορεθούν στο γραφείο, σε μια βραδινή έξοδο, αλλά και σε έναν ανοιξιάτικο γάμο και να εξασφαλίσουν ότι θα είστε οι πιο κομψές παρουσίες. Δεν βλέπουμε την ώρα να τα συνδυάσουμε με blazers αλλά και με sneakers.

Είναι η ζωηρή πινελιά που θα αναβαθμίσει το στιλ της σεζόν. Εμείς βρήκαμε τα πιο κομψά floral φορέματα για αβίαστα θηλυκές ανοιξιάτικες εμφανίσεις: