UPDATE

H Kim Kardashian για τις δυσκολίες της μητρότητας: «Tα βράδια απλά κλαίω μέχρι να κοιμηθώ»


JTeam

22 Μαΐου 2023

H Kim Kardashian για τις δυσκολίες της μητρότητας: «Tα βράδια απλά κλαίω μέχρι να κοιμηθώ»
Πώς είναι πραγματικά η σχέση της Kim Κardashian με τα τέσσερα παιδιά της

Αν υπάρχει ένα βασικό κοινό χαρακτηριστικό ανάμεσα στους ανθρώπους, είναι το γεγονός πως όλοι αντιμετωπίζουμε τα δικά μας θέματα. Δεν έχει σημασία πόσα εκατομμύρια βρίσκονται στον λογαριασμό σου, ούτε το επίπεδο διασημότητας. Όλοι ανεξαιρέτως αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Αυτό ακριβώς αποδεικνύει και η Kim Kardashian στη νέα της συνέντευξη, όπου αναφέρεται συγκεκριμένα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μητέρα 4 παιδιών.

Καλεσμένη στο podcast του Jay Shetty, «On Purpose», η Kim Kardashian συζήτησε για μαθήματα ζωής και επιχειρηματικότητας, αλλά και όσα έχει μάθει να διαχειρίζεται όλα αυτά τα χρόνια, όντας ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα παγκοσμίως. Η συζήτηση φυσικά στράφηκε σε ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ζωής της, το οποίο δεν είναι άλλο από τα παιδιά της.

Η Kim έχει αποκτήσει συνολικά 4 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Kanye West. Το πρώην ζευγάρι, έχει δυο κόρες την North 9 ετών και την Chicago 5 ετών, και δυο γιους, τον Saint, 7 και τον Psalm, 4 ετών.

Jenny.Gr
Splash News


Μιλώντας για τη μητρότητα και τον ρόλο της ως γονέας, η Kardashian εξομολογήθηκε πως είναι ό,τι πιο δύσκολο και ταυτόχρονα «επιβραβευτικό» έχει κάνει ποτέ στη ζωή της. «Υπάρχουν νύχτες που απλά κλαίω μέχρι να με πάρει ο ύπνος», εξομολογήθηκε η ίδια. «Πραγματικά μπορεί να υπάρχει ένας ολόκληρος "τυφώνας" μέσα στο σπίτι μου και εγώ να αναρωτιέμαι, τι πραγματικά συμβαίνει. Επικρατεί η απόλυτη τρέλα, αλλά αυτό είναι και το καλύτερο χάος», συμπλήρωσε η Kim αναδεικνύοντας τις δυο όψεις της μητρότητας.

«Όλοι λένε πως οι ημέρες είναι μεγάλες και τα χρόνια σύντομα, και αυτά είναι από τα πιο ειλικρινή λόγια. (Η μητρότητα) είναι η πιο ανταποδοτική δουλειά σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα που να σε προετοιμάζει. Δεν έχει σημασία πόσο περιμένεις, δεν μπορείς να είσαι ποτέ πραγματικά προετοιμασμένος γι' αυτό», είπε μεταξύ άλλων η διάσημη celebrity.

Aκόμη, η Kardashian αναφέρθηκε και στις στιγμές της καραντίνας πίσω στο 2020, δίνοντας λεπτομέρειες για «τρελές καταστάσεις». «Παρά το χάος των αντιπαραθέσεων, τελικά μαθαίνεις τόσα πολλά για τον εαυτό σου- πράγματα τα οποία κανείς δεν θα μπορούσε να σου δείξει πέρα από τα παιδιά σου».

Ολόκληρο το επεισόδιο από τη συνέντευξη της Kim, θα κυκλοφορήσει σήμερα, Δευτέρα, 22/05