ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Η Hailey Bieber κράτησε τη νέα «It» τσάντα της σεζόν (και τη θέλουμε και εμείς)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Ιουνίου 2023

Shopping Alert: Η Hailey Bieber κράτησε τη νέα «It» τσάντα της σεζόν (και τη θέλουμε και εμείς)
GETTY IMAGES
Η Hailey ξέρει -άκουσέ τη

Προφανώς και η τσάντα θεωρείται ένα αξεσουάρ φετίχ για τις γυναίκες. Όλες έχουμε πολλές, αλλά ποτέ δεν έχουμε αρκετές - αυτό είναι ένα γενικό φαινόμενο. Μια λάθος τσάντα μπορεί να καταστρέψει, να καταποντίσει μέχρι και να γελοιοποιήσει ένα look -αν έβλεπες ποτέ το «The Nanny» ξέρεις τι εννοώ- ενώ η σωστή τσάντα θα του δώσει ένα κύρος, θα ολοκληρώσει το look και θα το δέσει.

Τις τσάντες τείνουμε να τις λατρεύουμε, να τις ποθούμε και φυσικά πάντα καταλήγουμε να ψάχνουμε την πιο «It», την πιο «hot» τσάντα της σεζόν. Αυτή τη σεζόν λοιπόν σταμάτησε να ψάχνεις! Η απάντηση είναι εδώ και έρχεται από την γνωστή και αγαπημένη Hailey Bieber.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES
Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Η νέα «It» τσάντα του καλοκαιριού είναι η δερμάτινη πλεκτή τσάντα σε μεγάλο μέγεθος για άνεση και πρακτικότητα. Μπορείς να την κρατήσεις από την πρωινή σου βόλτα, τον απογευματινό σου καφέ, τη δουλειά σου, μέχρι και την παραλία ή ακόμα και σε μια σύντομη εκδρομή.

Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 4 τσάντες που πληρούν τα κριτήρια της «It» τσάντας, χωρίς όμως να αδειάσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Καλά ψώνια!

1. LOVE MOSCHINO - Μαύρη τσάντα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Creole - Μαύρη τσάντα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Jenny Fairy - Μαύρη τσάντα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Jenny Fairy - Μπεζ τσάντα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.