ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Έχεις έντονους μαύρους κύκλους; Αυτά είναι τα concealers που χρειάζεσαι


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2023

Έχεις έντονους μαύρους κύκλους; Αυτά είναι τα concealers που χρειάζεσαι
Instagram/@bizceizleyin
Βάλε τέλος στο θαμπό και κουρασμένο βλέμμα με ένα από τα παρακάτω top concealers

Αν η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο σε βρήκε κουρασμένη και αυτή η κούραση αποτυπώνεται και στα μάτια σου, πρώτον είναι σημαντικό να σου πούμε ότι δεν είσαι η μόνη και δεύτερον είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε τα ωραιότερα concealers που θα φωτίσουν το θαμπό σου βλέμμα.

Λίγο η χαλάρωση των διακοπών,, λίγο οι υποχρεώσεις που μας περιμένουν στο γραφείο η κούραση σχηματίζεται στο πρόσωπό μας και συγκεκριμένα στο βλέμμα μας. Γι’αυτό η χρήση ενός concealer που κάνει θαύματα είναι απαραίτητη. Αν έχετις κουραστεί να ψάχνεις τις κατάλληλες φόρμουλες που θα «στρώσουν» ομοιόμορφα, σου έχουμε μία λίστα με τα αγαπημένα μας καλυπτικά concealers που εγγυόμαστε ότι θα σβήσουν όλα τα σημάδια κούρασης από τα μάτια σου.

Jenny.Gr

Μην ξεχνάς βέβαια ότι η σωστή εφαρμογή είναι το παν. Μπορείς να απλώσεις το concealer σου με ένα fluffy πινέλο που χαρίζει διάφανο φινίρισμα ή ζεστάνεις το προϊόν με τα δάχτυλά και έπειτα να το εφαρμόσεις με απαλές κινήσεις ώστε να μην αφήνει μεγάλη ποσότητα κάτω από τα μάτια . Καλό είναι να μην αφήσεις τυχόν γραμμές στο πρόσωπό σου και σε αυτό θα βοηθήσει μία σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Η περιοχή γύρω από τα μάτια πρέπει να είναι ενυδατωμένη και να έχει ελάχιστη υγρασία, για να στρώσει καλύτερα το προϊόν και να μη σπάσει ή κάνει γραμμές μέσα στην ημέρα.

Στην gallery που ακολουθεί συγκέντρωσαμε κάποια από τα καλύτερα γνωστών brands ομορφιάς, τα οποία χαρίζουν αξεπέραστη κάλυψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.