ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Quiet Luxury Skin: Η τάση που «αποθεώνει» τη φυσική υφή της επιδερμίδας


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

1 Μαρτίου 2024

Quiet Luxury Skin: Η τάση που «αποθεώνει» τη φυσική υφή της επιδερμίδας
IG @realbarbarapalvin
Από τη skincare ρουτίνα, έως τον τρόπο που εφαρμόζουμε το μακιγιάζ μας, η φυσικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο

Φαίνεται ότι υπάρχει μια μεγάλη «κινητικότητα» αυτή τη στιγμή στον κόσμο της ομορφιάς, όπου το λιγότερο είναι σίγουρα το περισσότερο όταν πρόκειται για το foundation στο καθημερινό μας μακιγιάζ. Η τάση αυτή έρχεται ένα βήμα πιο κοντά προς τις ρεαλιστικές προσδοκίες που έχουμε σε σχέση με την εμφάνιση της επιδερμίδας μας: το «Quiet Luxury Skin» αποθεώνει τη φυσική υφή του δέρματος, και μας αρέσει πολύ!

Τι είναι το «Quiet Luxury Skin»;

Το «Quiet Luxury Skin» είναι το δέρμα μας, αλλά στην καλύτερη και πιο λαμπερή εκδοχή του. Ακόμα και μετά το μακιγιάζ, θα πρέπει να μοιάζουμε με εμάς: να αγκαλιάζουμε τη φυσική υφή του δέρματος, τις γραμμές έκφασης και τις ρυτίδες, αλλά να φαίνεται σαν να έχουμε μια πραγματικά «good skin day».

Πώς να επιτύχεις το «Quiet Luxury Skin»;

Αυτή σίγουρα είναι μια ερώτηση εκατομμυρίων! Σύμφωνα με τους skin experts, θα πρέπει να ασχολούμαστε με το «skin-streaming» ή να περιορίσουμε την ποσότητα των προϊόντων περιποίησης που χρησιμοποιούμε. Για παράδειγμα, θα πρέπει να αποφεύγουμε τα ισχυρά δραστικά και να χρησιμοποιούμε οξέα απολέπισης μόνο μια φορά εβδομαδιαίως ή μια στο δεκαπενθήμερο, όχι καθημερινά. Αυτή η προτεινόμενη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος βοηθά στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού και στην ανάδειξη της υγιούς εκδοχής του δέρματος.

Jenny.Gr
IG @realbarbarapalvin

Το μακιγιάζ για τη δημιουργία του «Quiet Luxury Skin»

Η περιποίηση της επιδερμίδας αποτελεί σίγουρα μια καλή βάση για τη δημιουργία ενός άψογου «καμβά». Για ένα «Quiet Luxury Skin» makeup, αυτό που χρειάζεσαι είναι το κατάλληλο primer για το δέρμα σου και ένα foundation, το οποίο ιδανικά θα πρέπει να έχει ελαφριά φόρμουλα με λεπτόρρευστη υφή και να γίνεται «ένα» με την επιδερμίδα, προσδίδοντάς της υπέροχη φυσική λάμψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.