ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Heartthrob bob: Το καρέ των '90s επιστρέφει για να μας κλέψει τις καρδιές


Ελένη Τσούτση

12 Απριλίου 2022

Heartthrob bob: Το καρέ των '90s επιστρέφει για να μας κλέψει τις καρδιές
H άνοιξη είναι εδώ και μας καλεί για ανανέωση

Τα outfits μας και το μακιγιάζ μας αποκτούν χρώμα και η διάθεσή σας ανεβαίνει. Τι άλλο έχουμε ανάγκη να κάνουμε update; Φυσικά τα μαλλιά μας!

Αν είστε στη διαδικασία που αναζητάτε την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη νέα φρέσκια εκδοχή του bob. Γίνεται πιο ρετρό από ποτέ και αποκτά μία μοντέρνα υπόσταση που αν το τολμήσετε, θα δείτε την εμφάνισή σας να αλλάζει ριζικά.

Οι hair experts προτείνουν το heartthrob bob, το οποίο (και αυτό) επιστρέφει από τα '90s. Πρόκειται για ένα κοντό bob με μοναδικές ασυμμετρίες στο μπροστινό μέρος.

Jenny.Gr

Είναι πρακτικό και χαρίζει cool vibes στην εικόνα σας. Είτε έχετε ίσια, είτε σγουρά μαλλιά μπορείτε εύκολα να το «διαχειριστείτε». Τι χρειάζεστε; Μια λακ για να κλειδώσετε το τελικό hair look και μερικά funky clips για να δημιουργήσετε ένα πιο girly στιλ.

Το heartthrob bob με λίγα λόγια είναι ένα καρέ για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Δεν έχει σκληρές άκρες, είναι βολικό καθώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling και μπορείτε να δημιουργήσετε με απλές κινήσεις το πιο όμορφο wet look.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS

BOB