ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς θα αποκτήσετε λαμπερά ξανθά μαλλιά με 3 απλά βήματα


Ελένη Τσούτση

9 Απριλίου 2022

Πώς θα αποκτήσετε λαμπερά ξανθά μαλλιά με 3 απλά βήματα
Θέλετε τέλεια λαμπερά ξανθά μαλλιά; Τότε ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές των experts

ξανθά μαλλιά χωρίς αμφιβολία είναι πολύ εντυπωσιακά! Μάλιστα όσες βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά, δύσκολα αλλάζουν χρώμα αλλά συνειδητοποιούν ότι θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση για να διατηρούνται λαμπερά και υγιή.

Στην προσπάθεια μας, όμως να έχουμε περιποιημένα μαλλιά καθημερινά, εν αγνοία μας τα υποβάλλουμε σε διάφορες διαδικασίες, με συνέπεια να γίνονται εύθραυστα, φριζαρισμένα και με ψαλίδα. Στην πραγματικότητα όμως, η λύση για λαμπερά μαλλιά πιθανόν να βρίσκεται στην αλλαγή φαινομενικά αθώων συνηθειών που τα καταστρέφουν αντί να τα φροντίζουν.

Σωστό σαμπουάν και conditioner

Τα κατάλληλα προιόντα θα δώσουν διάρκεια, ενυδάτωση και λάμψη στο ξανθό χρώμα! Καλό θα είναι να βρείτε τα ιδανικά για εσάς καθώς αυτά θα κάνουν όλη τη δουλειά. Να προτιμήσετε σαμπουάν που έχουν χρώμα μωβ ή ασημί γιατί διατηρούν περισσότερο το χρώμα.

Προστασία από την θερμότητα

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει γενικότερα να προστατεύετε τα μαλλιά σας όταν χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή ψαλίδι. Πόσο μάλλον όταν τα μαλλιά σας είναι ξανθά. Ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας διάλεξτε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κρέμα, σπρέι ή λαδάκι. Ό,τι βοηθάει περισσότερο την τρίχα σας από το να καταστρέφεται.

Ενυδάτωση

Όπως διψάτε και ενυδατώνετε τον οργανισμό σας, το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά σας. Διψάνε και μάλιστα πολύ περισσότερο από όσο πιστεύετε! Δυο φορές την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε θεραπείες - τις οποίες θα τις αφήνετε όλο το βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.