ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας σταθερό όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει


Ελένη Τσούτση

8 Απριλίου 2022

Πώς να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας σταθερό όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει
Χαρίστε διάρκεια στα καθημερινά μακιγιάζ σας ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές των experts

Τις περισσότερες φορές όταν τελειοποιούμε ένα μακιγιάζ σκεφτόμαστε: «Μακάρι να κρατήσει όλη μέρα!», μέσα στην ημέρα όμως παρατηρούμε ότι δυστυχώς αλλοιώνεται και χάνει τη φρεσκάδα του. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ίσως να μην χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα, όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που αλλοιώνουν το τελικό φινίρισμα.

Jenny.Gr

Παρακάτω θα βρείτε μερικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να δώσετε διάρκεια στο επόμενο μακιγιάζ σας.

Ειδικά τώρα που η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει, αυτές οι συμβουλές θα σας φανούν σωτήριες:

  • Εφαρμόστε primer πριν το foundation. Αυτό το προϊόν βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και δημιουργεί έναν άψογο καμβά για το μακιγιάζ.
  • Υιοθετήστε την τεχνική του sandwiching για το ρουζ. Δηλαδή εφαρμόστε ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή πριν το foundation κι ένα compact ρουζ από πάνω, ως τελική πινελιά που θα εξασφαλίσει το ιδανικό χρώμα.
  • Για χρώμα στα χείλη που δεν αφήνει υπολείμματα υπάρχει η τεχνική του layering. Περάστε στα χείλη μια setting πούδρα που σχηματίζει μια προστατευτική βάση και ενισχύει τη διάρκεια του χρώματος.
  • Το μυστικό των makeup artists για να κρατήσει το μακιγιάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι ένα setting spray για ματ αποτέλεσμα που «κλειδώνει» τη βάση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.