ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μανικιούρ: Οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την άνοιξη 2023


Ελένη Τσούτση

30 Μαρτίου 2023

Μανικιούρ: Οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την άνοιξη 2023
Instagram/@bizceizleyin
Δείτε τα αγαπημένα μας nail trends για κάθε αισθητική, είτε αγαπάτε τα συνηθισμένα pastel είτε θέλετε κάτι πιο τολμηρό

H τάση των glazed donut nails άρχισε επίσημα να σβήνει, αφού προχωράμε στην καρδιά της άνοιξης και άλλες τάσεις κάνουν την εμφάνισή τους. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνουμε πίσω μας μια για πάντα το αστραφτερό και γυαλιστερό manicure που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας για μήνες. Όμως δεν γινόταν να μην σας παρουσιάσουμε όλα τα νέα trends που θα βλέπουμε παντού γύρω μας τους επόμενους μήνες. Φρέσκα, εκκεντρικά και κομψά, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε και να ολοκληρώσετε τις ανοιξιάτικές εμφανίσεις σας.

«Συνήθως όταν έρχεται η άνοιξη, οι γυναίκες λατρεύουν τα παστέλ νύχια», δήλωσε η nail artist, Zola Ganzorigt στο Allure. Προβλέπει μάλιστα ότι αυτό θα ισχύει και φέτος, ωστόσο, ο Ganzorigt λέει ότι θα πρωταγωνιστήσουν αποχρώσεις όπως το μπλε του ουρανού, το πράσινο της μέντας και τα πιο περλέ ή βελούδινα φινιρίσματα.

Παρακάτω θα δείτε όλες τις κυρίαρχες τάσεις στα νύχια για να επιλέξετε τη δική σας αγαπημένη. Ένα screenshot είναι πάντα απαραίτητο!


1.Metallics

Είναι σίγουρα ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Βρείτε την μεταλλική απόχρωση που σας ταιριάζει περισσότερο. Τα μεταλλικά νύχια δεν είναι μόνο μια επιλογή για τις γιορτές αλλά για όλο το χρόνο και φέτος την άνοιξη θα είναι το statement σημείο στο look σας, ακόμα και αν αυτό οφείλεται σε μία beauty λεπτομέρεια!

2. Pastels

Το λιλά, το γαλάζιο αλλά και το φιστικί είναι τα πιο hot χρώματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

3.Ombré

Το ombre είναι είναι ένας από τους πιο γνωστούς όρος στο χώρο της ομορφιάς. Το γνωρίσαμε αρχικά στα μαλλιά και πλέον το συναντάμε και στα νύχια. Ειδικά αυτή τη σεζόν που οι τάσεις στο manicure έχουν επηρεαστεί από το teen spirit και από την πολύχρωμη τρέλα που αυτό επιτάσσει, το ombre αποτελεί μία από τις hot επιλογές.

4.Micro-French

Η πιο πρόσφατη είναι το micro french manicure ή αλλιώς micro french, όπου ουσιαστικά είναι μία ακόμα πιο μινιμαλιστική εκδοχή του τέλειου κλασικού french manicure.

5.Milky Nails

Η κομψότητα είναι εγγυημένη με το milky manicure. Ένα «ήπιο» ροζ χρώμα που θα κάνει τα άκρα σας να δείχνουν πάντα περιποιημένα. Φυσικά αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη απόχρωση είναι και η αγαπημένη των περισσότερων royals όπως η Meghan Markle και η Kate Middleton. Καθόλου τυχαίο αφού η κομψότητα είναι το ζητούμενο των εμφανισεών τους.

6.Florals

Τα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια λοιπόν μπορούν να μας δώσουν μια extra νότα χαράς – floral σχέδια τόσο χωρίς χρώμα όσο και πολύχρωμα μπορεί να είναι η επιλογή σας για το επόμενο manicure.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.