ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έχεις κοντά νύχια; Αυτά είναι τα ωραιότερα manicure για σένα


Ελένη Τσούτση

25 Μαρτίου 2023

Έχεις κοντά νύχια; Αυτά είναι τα ωραιότερα manicure για σένα
Instagram/@ nailalamode
Αν αγαπάς τα κοντά νύχια σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για το επόμενο manicure σου ώστε να τα αναδείξεις

Όπως ήδη έχουμε καταγράψει τα κοντά νύχια είναι το μεγαλύτερο nail trend για φέτος και μία χαρά την έχουμε! Μπορεί να σκέφτεστε ότι το μεγαλύτερο μήκος ίσως είναι πιο ιδανικό για κάποιο σχέδιο αλλά αυτό είναι ένας μύθος που με τις παρακάτω ευφάνταστες προτάσεις θα τον καταρρίψουμε. Ένας από τους πιο δημιουργικούς τρόπους για να στολίσετε τα νύχια σας είναι τα floral σχέδια, οι minimal γραμμές και τα animal prints. Τα χρώματα σε συνδυασμό με τα σχέδια θα δημιουργήσουν έναν υπέροχο nail combo που θα σας ενθουσιάσει.

Τα κοντά νύχια είναι πάντα κομψά και δείχνουν περιποιημένα ακόμα και αν είναι άβαφα. Η συγκεκριμένη τάση έρχεται ως συνέχεια των πιο clean αποχρώσεων που θα κυριαρχήσουν στα νύχια το 2023. Ακόμη, τα κοντά νύχια δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση και έχουν πιο φυσική εμφάνιση από τα πιο μακριά νύχια.

Αν λοιπόν λέτε «ναι» στο πιο κοντό μήκος για τα νύχια, παρακάτω σας έχουμε από τα αγαπημένα μας Instagram accounts μερικά σχέδια που θα δείχνουν τέλεια στα κοντά νύχια. Οι επιλογές πολλές και διαφορετικές για κάθε γούστο και το μόνο βέβαιο είναι ότι κάποια θα αποθηκεύσεις για να τη δοκιμάσεις στο επόμενο ραντεβού σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.